עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Moooshe,

אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  5. בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mike1,

עקב אירוע טרגי ומצער אני מודיע על מותו של מסכי והוא בן שבועיים בלבד. ההלוויה תתקים מחר אצל היבואן. אין לי מושג למה ואיך, אבל רק למקרה החלטתי לקנות UPS. הבנתי שכדאי לי לקנות UPS עקיף ולא ישיר , אבל אין לי שום מושג בנוגע לUPS-ים ולכן אני צריך עצה. אני לא צריך זמן בכדי לשמור ולסגור - לא אכפת אם יאבד לי המסמך שעליו אני עובד- אני לא רוצה לעבוד כשאין חשמל, אני רק רוצה הגנה מפני מקרים דומים בעתיד. התקציב מוגבל , אבל לא אם זה על חשבון הבטחון. אחרי שהשקעתי אלפי שקלים על המחשב אני לא עומד להיתקמצן ולנסות לחסוך 200 שח ולקנות את הUPS הכי זול. מה גם שרק המשלוחים ליבואן ובחזרה מגיעים ליותר מזה. אז חברה מה אתם אומרים? תיזכורת על הנק' החשבות: 1)הגנה מקסימלית! 2)הגנה מקסימלית! 3)אין צור…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by blabla2002,

איזה חברה יותר טוב ושאני אומר טוב זה מחיר/ביצועים ואיכות אז מי יותר טובה ביצור מקלדות או עכברים microsft או logitech ואם היה נושא כזה בבקשה תנו לינק כי חיפשתי ולא מצאתי

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by urich,

שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. Started by weinman,

שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם!!!!!!! במסגרת המחשב החדש צריך גם מארז. עד עכשיו חשבתי על הTSUNAMI 350W אבל נראה לי שאני אוכל להוסיף עוד קצת כסף ולקנות את ה-Dragon DX-01BD שבלי ספק עולה 331 ועם הספק של TSUNAMI הוא יעלה 471 ש"ח. איך הוא לפי דעתכם? אשמח לקבל תשובות בקרוב כדי לסגור את המפרט. בתודה רבה פני

12. אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

בעיקבות הכתבה ב ocworkbench.com חשבתי אולי גם לי יש בעיה עם הספק והשאלה היא האם יש תוכנות שאומרות לי עם הספק מספיק או יש לי בעיה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by itaysk,

האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by gforce,

התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by ToR,

anyone had any experince/read reviews about tsunami Cases and power suplys? (having problem in writing in hebrew , but can read hebrew)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jj516,

אנשים אני צריך עזרה! קניתי כרטיס PCI USB CARD על מנת להוסיף לעצמי 2 חיבורי USB נוספים. הבעיה היא שווינדוס (XP) לא מוצא אותו. הוא בא בלי דרייברים בגלל שמערכת ההפעלה אמורה למצוא אותו. הכרטיס הוא של חברת SIIG והמודל הוא JU-P20012 אנשים בבקשה תעזרו לי כי זה הורג אותי!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by biper,

שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by ScreameR,

דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by bilbo,

לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ScreameR,

יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים