ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל קנייה של ספק כוח, לא משהו יקר מדי. שוטטתי באתר של אנטק והתחלתי לבדוק ולהפתעתי יש שם מיליון סוגים של ספקים... TruePower, TrueBlue, SmartBlue, SmartPower.... מה הולך פה?! מה אומר כל דגם? אני רוצה 400-450 וואט לספק, ושיהיה שקט (ומן הסתם יציב). המפרט בצד (להזכירכם תחת אוברקלוק). יש ספק עם 2 חיבורי חשמל לפלופי? תודה
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)
-
שלום לכולם! באתר E-BAY ישנה את המערכת Klipsch Promedia 4.1 למכירה. המכירה הינה בינלאומית והרמקולים עולים קצת מאוד. שאלתי היא (ובבקשה שיענה רק מי שמבין) האם יקחו לי מכס על הרמקולים? אם כן, אז כמה? והאם כדאי לי להציע על המערכת? תודה רבה, עומר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
akuo! ceruc (עוד כמה ימים) אני קונה מחשב כבר התחלתי לקבל הצעות מחיר עכשיו רציתי לדעת בקשר למארז HEC Compucase CI-6A19 עם מה הוא בא? האם הוא בא עם ספק? האם הוא בא עם מאווררים יענו כל דבר שהוא בא איתצו יציאות ושטויות כאלה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?
-
סמסונג מוכרת את עסקי ההדפסה שלה בסכום עתק, והרוכשת המאושרת HP מצהירה: באנו להמציא מחדש את התחום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2.0A - עם Cache של 512K וזיכרון RDRAM PC800. נניח ואני הולך על מחשב AMD מקביל, מה הדגמים המדויקים שהייתם ממליצים ללכת? מעבד, לוח אם וזיכרון האם יהיה גם חיסכון כספי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו כדאי לי לקנות את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3536 ואם לא אז איזה כדאי ואיפה נימצאות יציאות ה-usb שלו....
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה לא סתם שיגעון או ביזבוז כסף קיצור אני כבר משהו כמו חודשיים מחכה לסט של מיקרוסופט שמבוסס על הבלוטות וכמובן שהוא לא כל כך מגיע (אני יודע שזה עולה 150$) קיבלתי הצעה של 380 שקל על הסט האלחוטי/אופטי של מיקרוסופט מה אתם אומרים שווה לקחת או לחכות לבלוטות (אני צריך את זה למרחק של 5 מטר בערך)
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש מקלדת גיימינג לקניה בארץ בתקציב עד 300 ש"ח (אפשר אפילו יותר אם זה יצדיק את המחיר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מארגן חדר קולנוע ביתי אבל המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג. אם אני רוצה לנצל את החדר לגיימינג (FPS) ברור שאני לא אשב עם כסא-שולחן-מקלדת-עכבר באמצע החדר כדי לשחק. בהנחה שבקר PS/XBOX מחוץ לתמונה, איך אפשר "לשחק מהספה" בנוחות? סט מקלדת/עכבר אלחוטיים זה מתבקש, אבל על מה מניחים אותם? שאלה דבילית, אבל לא מצאתי עדיין סידור נוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-