עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kobi_af,

אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by biper,

שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by eladbu,

טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. פנדה הביאו מוצרים חדשים של ZBOARD כמה סטים+הסט של ההתחלה ל-USB/PS2 עכשיו האם המחיר מוצדק- 220 ל-PS2 ו-259 ל-USB? האם זה שווה? מה עדיף PS2 או USB? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם יש עברית על המקלדת???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  7. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 תודה@@

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  9. לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Dariasan,

Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by berner,

חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by liorid,

בוקר טוב ושבת שלום!! ההעכבר הרגיל שלי התקלקל פתאום,אז שמתי במקומו עכבר USB שהיה לי רציתי פשוט לדעת מה ההבדל בין העכבר הרגיל ל-USB יש הבדל? תודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום לכולם, לצערי הרב אחרי קניית המחשב עם הרכיבים הכי טובים שיכולתי במסגרת התקציב המתוח נשאר לי רק לקנות עכבר טוב. (אני גיימר דרך אגב, משחק UT99 כבר 6 שנים) אין לי כסף לG5 או MX518 וגם אם היה לא הייתי משקיע כל כך הרבה בגלל זה רציתי לשאול כאן על הMX הקטן ה310, איך הוא המבנה שלו, הבנתי שיש לו 800DPI זה נכון? בקשר לסדרה הגדולה רק ה500 מתאים לי מבחינת המחיר, למרות זאת רציתי לשאול איך הוא? ומה ההבדל בינו לבין ה310 מבחינת DPI. תודה רבה לכולם אני מודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. Started by omersh83,
    • 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  17. אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by ugotugot,

שלום,רציתי לדעת מה ההבדל בין ראשי דיו HP 57+56 לבין HP 28+27 כי הבנתי ששניהם מתאימים למדפסת שלי(HP PSC 1315). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה..... לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים ! ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה 8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו) יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ? והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ... תודה !

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מרגיש בימי הביינים איתה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Alex89,

על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. יש לי כבר 5 שנים בערך עכבר MX 510 (כן 510, משום מה הוא די נדיר) ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא מאוד נוח לי, אבל בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קצת בעיות . אני מחפש לקנות עכבר חדש+פאד (שכרגע אין לי, הבנתי שזה ממש מומלץ) בתקציב של 300-350 ש"ח. התקציב הוא גמיש במידת הצורך בשביל משהו ממש משתלם באיזור ה100 ש"ח יותר. סה"כ אני מחפש עכבר לגיימינג ושיהיה נוח לעבודה ממושכת (מאוד חשוב). אני רואה שהMX518, האח הגדול של העכבר הנוכחי שלי נמכר במחיר ממש טוב של 160-170 ש"ח, מה ההבדלים בניהם - גם מבחינת ביצועים וגם פיזית אם יש? ובכלל, אם שווה להשקיע בעכבר הזה או שכדאי להביא משהו טוב יותר RAZER\G500 שהבנתי שהם מאוד מומלצים. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ggg123,

3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.