ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash לי אישית יש מחשב פנטופ בטח תחשבו שהוא לא טוב בגלל שהוא פנטיום אבל הנתונים מדברים בעד עצמם תראו: 30giga 7200 rpm p4 1700 giga harz clock bus :400 mega herz level 1 cache 8 kb level 2 cache 256 kb cd *52 gforce 200 mx 64 mb maaraz atx 3000 512 rdram ברצינות win xp אני בספק אם יש בוא נגיד 5 מחשבים לפחות יותר טובים ממחשב זה
-
- 155 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
העכבר שיש לי עכשיו הוא עכבר רגיל של מייקרוסופט בלי גלגלת! הוא לא נוח לי הוא קטן מדי בשביל היד שלי וגם חסרה לי הגלגלת! מה אתם אומרים על העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer Optical 3.0? כדאי לי לקנות אופטי? אני לא מעניין באלחוטי! לא תהייה לי בעיה עם עכברים אופטיים במשחקים? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!
-
שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מבחר של סוגים של headsets (אוזניות+מיקרופון) ... האם יש מבחר בבאג או בכל חנות מחשבים אחרת ??? בתודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-