עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by שלמה הדג,

אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by 888,

האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by _idank_,

אני צריך עכבר טוב ויפה עד 400 שקל בערך... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Svartberg,

מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב .

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  12. הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Frozen,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש

14. Started by KvodHagab,

אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Dan1919,

הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?

16. אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by teddy85,

אני מחפש מארז בסביבות 400 שח שיתאים לי לקירור מים TT BW 745 כמו שהבנתי צריך אחד של 120 מקדימה ושניים 120 מאחורה אני יודע שיש את ה Aurora אבל הוק קצת יקר

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by abyss20,

מישהו ניסה את המקלדת אני יודע שהעכבר מעולה אבל רציתי לדעת אם מישהו יודע איך המקלדת כי ראיתי הרבה ביקורות טובות עליה אבל גם ראיתי רעות והרעות היו בעיקר בגלל באגים מוזרים, מישהו יכול רק להגיד לי עד כמה היא טובה בהקשר של קישוריות כי השאר פחות מעניין אותי.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by chuny,

אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Wheel,

אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by J S Bach,

לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים