עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nimrodsadot,

אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. היי !! בצער רב מת הספק שלי שהיה זול פשוט ושקט לחלוטין (בקושי הזיז אוויר המיסכן). אני צריך ספק שקט לחלוטין , חרישי , בלתי נשמע עד כמה שאפשר , ואני גם לא מתכוון להשקיע בספקים היקרים. צימצמתי את ההתלבטויות ל: 1) HEC 300 ART - 175 ש"ח. 2) THERMALTAKE PURE POWER 360AD - 2FANS - 265 ש"ח. http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0007r.htm יש הבדל לא קטן במחיר , בכל מקרה שמעתי מאנשים שההק ממש שקט לחלוטין , בביקורות משתמשים של NEWEGG טענו שהטרמל טק שקט לחלוטין , http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=17-153-004 יש לו גם שני מאוררים אז אני מאמין שזה ישמור אותו קצת יותר קריר וככה בין היתר הוא "פחות ימות לי" בכל מקרה היתי מצפה לשמוע דעות על הטרמל ט…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by spooky,

אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  6. מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

8. האם הצי'פים שעל לוח האם (VIA,Nvidia...) עוזרים/תורמים במשהוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by אחד שיודע,

היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by _idank_,

אני צריך עכבר טוב ויפה עד 400 שקל בערך... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  11. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by J S Bach,

לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. Started by berner,

אחים שלום ראיתי באיזה משרד מארז שולחני במידות 30*35*8 ס"מ האם מארז כזה יכול לקלוט כל רכיב של מחשבים רגילים לוח אם HD ספק כוח CD/DVD ומערכת הקירור תומכת בכל מעבד מה החסרונות והיתרונות של כזה מארז בברכה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
    • 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by infer73,

טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

מה כדאי....שניהם באיזור ה500 שח....

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. פקס חובה סורק חובה שלא תרושש אותי אחרי זה עם מחיר הדיו ותחזוקה רצוי בעלת ממשק משתמש פשוט - היא מיועדת לטכנופובית

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לשחק במשחקי מירוצים ואקסטרים עם גיימפאד זה נראה הרבה יותר כיפי ונוח אני צריך המלצה לגיימפאד טוב עם אפשרויות נחמדות (בערך כמו של שלט פלייסטיישן נגיד) במחיר סביר ושיהיה אמין עדיף שיתחבר לUSB חשבתי על ליצור לעצמי גיימפאד משלט פלייסטיישן אבל אין לי פורט פרלל פנוי (אם יש איזה מדריך איך לחבר לסיריאל פורט שלט פלייסטיישן אני אשמח אם תתנו) תודה מה אתם אומרים על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=305252&pfp=BROWSE? אני גם ככה מתכנן לקנות כרטיס מסך מהחנות הזו...

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים