ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-