עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by litvinovs,

אחים שלי כמה עולה ספק כח?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. פקס חובה סורק חובה שלא תרושש אותי אחרי זה עם מחיר הדיו ותחזוקה רצוי בעלת ממשק משתמש פשוט - היא מיועדת לטכנופובית

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by oren99,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by singera,

כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by spooky,

אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)

10. Started by RDS,

אני צריך מדפסת משולבת לשימושים ביתיים, שתכלול פקס וכל שאר הפונקציות הסטנדרטיות של מדפסת משולבת. התקציב הוא עד כ-350 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!

14. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by 111111,

? השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by naki,

מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by eladsh,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584805 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464166 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454964 איזה מומלץ לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. עכבר נח ומדויק. האם עדיף חוטי?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by _idank_,

אני צריך עכבר טוב ויפה עד 400 שקל בערך... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by lioryb,

אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by owen10,

אני הולך לקנות מחשב וכנראה את הכרטיס מסך 7600GT ואת המעבד החדש של קונרו E6300 ולוח אם של גיגביט GA-945P-S3 ולצערי לא נשאר לי כסף למארז יקר מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by mp91,

קניתי Enermax Noisetaker 370 v 1.3 אני מרוצה ממנו אבל חשבתי במסילות של ה 12 V שזה ייתן לי A18 בכול מסילה כמו שרשום באתר אבל הביאו לי ניראה לי גרסא מוחלשת. במסילה אחת של 12V יש את 14A ובמסילה שניה 13A. אז מה אתם אומרים? ואולי אני מתכנן אובר של 600 MHZ אז זה יחזיק הספק? הסוג של הספק בידיוק זה EG375P-VE SFMA אולי זה אומר משהו?. מה אתם אומרים בכול זאת בסדר הספק? ורציתי לדעת מה ההבדל בין המסילות 12 V לשלי (13 ו 14A) ל כמו של הNOISE TAKER היותר טוב (18A) http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=18 אני יודע שהספק יחזיק את המפרט שלי MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W הנה הקופסא של הספק שלי …

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
    • 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Svartberg,

מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים