ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי !! בצער רב מת הספק שלי שהיה זול פשוט ושקט לחלוטין (בקושי הזיז אוויר המיסכן). אני צריך ספק שקט לחלוטין , חרישי , בלתי נשמע עד כמה שאפשר , ואני גם לא מתכוון להשקיע בספקים היקרים. צימצמתי את ההתלבטויות ל: 1) HEC 300 ART - 175 ש"ח. 2) THERMALTAKE PURE POWER 360AD - 2FANS - 265 ש"ח. http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0007r.htm יש הבדל לא קטן במחיר , בכל מקרה שמעתי מאנשים שההק ממש שקט לחלוטין , בביקורות משתמשים של NEWEGG טענו שהטרמל טק שקט לחלוטין , http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=17-153-004 יש לו גם שני מאוררים אז אני מאמין שזה ישמור אותו קצת יותר קריר וככה בין היתר הוא "פחות ימות לי" בכל מקרה היתי מצפה לשמוע דעות על הטרמל ט…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
תמונה רצופה...לא שזה יהיה וודיאו ולא סטילס שמתחלף פעם ב10 שניות
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש פתרון לקליטה נמוכה של כרטיסי רשת ל WIFI. אבל, אם בונים צלחת (דמו צלחת) מאחורי המשדר של המקלדת או עכבר אלחוטים, מקבלים קליטה למרחק רב יותר. אני קיבלתי במטר שלם יותר קליטה לעכבר שלי.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל רציתי להגיד שאני שזו ההודעה הראשונה שלי בפורומים(תרועות,מתנות,צ'קים,מזומנים,ומכתבי נאצה לאימייל שלי), הרבה זמן קראת באתר ובפורומים השונים, ואתם ממש מקצועיים. כל הכבוד! ועכשיו לעניין: א. קניתי את העכבר mx510, מה אתם חושבים עליו? ב. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי(עם קישורים) על מקלדת אלחוטית טובה ומדויקת, בעיקר למשחקים, עד שלוש מאות שקלין חדשין? בתודה מראש, שאולי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-