עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם זה גודל סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by frenzy,

אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by BONO,

אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by x-dream,

האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by BONO,

איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by fire15,

איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by YNT,

באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by ybe,

כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nw,

האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  13. אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נו איך הם יפים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mrraz,

אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by elgard,

אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Stealth,

שלום ברשותי compaq presario 714ea הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו עבודה בוורד ותו לא דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep נשמע טיפשי בעליל בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yoss,

אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by Delux,

מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  20. זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש

21. Started by FatherBoard,

סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  22. שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rosesr,

בתקציב של 1500 שקל דגש על איכות תודה לכל העונים?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by innoVision,

הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.