עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Oranili,

..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by Chura,

מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by star_dust,

שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  8. שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by balon007,

אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by lucky,

היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by eranir,

מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  19. חברה אוסטרלית וותיקה שהתמקדה בתחום המיקרופונים עד כה קופצת אל המים של שוק האוזניות עם דגם שמבטיח לתת הרבה בתמחור שפוילכתבה

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  20. Started by shaykmp,

צריך המלצה על ציוד גיימינג אני מחפש אוזניות בטווח ה400 שקלים האוזניות חיבות להיות עם מיקרופון ושהן ווירלס במידה וידוע על דגם שיוצא עוד כמה זמן ועדיף לחכות, אין לי בעיה לחכות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by X-ShaY,

אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by markizik,

האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by Falcon4g3,

קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by meird,

חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני גר באיזור חיפה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.