ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש סורק לכרטיסי ביקור שהופך את התמונה למילים ומכניס את הפרטים לאאוטלוק תומך בעברית ובמערכת הפעלה ויסטה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PERIDUO702&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איני מצליח לשלוח פקסים דרך התוכנה של HP יותר . בכול פעם שאני מנסה הוא פותח לי הודעה עם כמה סימני שאלה , וכול מה שאני יכול לעשות זה 'לאשר' . לפני התקנה החוזרת של וינדוס זה לא קרה . יש פתרונות ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-