עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vatos-Locos,

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו. עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים). האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ? אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה המפרט של המחשב כמעט סגור - וזה הולך ככה - athlon xp 1800 gygabite GA 7DXR Enemarks FS 710B Asus X50 Hercules 3D Prophet III Titanium 500 - Geforce 3 - 64MB DDR TVout DVI out Mushkin 256 ddr 2400 audigy live 5.1 maxtor 40 GB 7200 rpm d740x logitech mouseman optical keyboar microsoft ואיזה צורב פשוט , שזה לא כל כך חשוב לי . ועכשיו השאלה הגורלית והכי קריטית - זה המסך . אני רוצה את המסך שיתאים למערכת האכזרית הזאת - אני הולך על מסך 19 , ואני מחפש מסך איכותי ביותר , רק שאין לי מושג איזה הכי טוב . חלק אומרים סמסונג וחלק מאג ( כי השפופרות שלהם יותר טובות ) אז בבקשה מכם , תעזרו לי להחליט , ולסגור את המפרט הזה . דרך אגב , עזרתם לי מאוד בבחירה של הכרטיס מסך , אחרי שקראתי …

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by UVnet,

בזמן האחרון יש עליה גבוהה באחוז המשתמשים במסכי LCD בזמן שמחירם יורד (לאט למדי אבל יורד) אז השאלה שלי היא כזאת: במה בכלל מסכי LCD טובים? ??? חוץ מהאספקט הברור למדי של החיסכון במקום, בשביל מה הם טובים? והשאלה האולטימטיבית: נניח שלאדם יתאפשר לקבל (בלי להתייחס לעניין המחיר) אחד משני מסכים: מסך CRT בגודל מסוים של החברה הכי טובה למסכי CRT או מסך LCD באותו גודל של החברה הכי טובה למסכי LCD מה תהיה הבחירה החכמה יותר? ומה תהיה בחירתכם?

• 34 תגובות
    • 5k צפיות
  4. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BlackFly,

שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  8. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by scorpion,

אז ככה השאלה נראה לי ממצה את עצמה אבל ככה:יש לי כ1700 שקל ואני מעוניין לשדרג משהו במחשב אני משחק מדי פעם במשחקים ובינתיים הכרטיס מסך שלי מחזיק מעולההמפרט שלי: p3-1000 fcpga+ oem hsf intel e815epea2+sound o.b asus v7100pro mx 400 64mb+ tv out 512 sdram lg 52X yamaha crw 2200 20*10*40 ibm 60 gxp 20gb fujitsu 10 gb cable modem modem lan 1/10 genric case 235 watt psu smasung syncmaster 750s ותכתבו למטה מה אתם חושבים

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by almogas,

יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by menis,

RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  15. מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש

16. Started by Svartberg,

מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  18. טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה: יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים. עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB . חשבתי לקנות: מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - PO…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by morangal555,

שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שיטה מעולה כדי לחשב את הספק המתאים לכם: http://extreme.outervision.com/index.jsp אם זה פורסם פה בעבר, תנעלו.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by bugosdckh,
    • 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by RISEROLL,

שבר אותי הכסא מאיקאה ב500 שקל כבר איזה 7 שנים התקשרתי ליבואן של HERMAN MILLER הEMBODY עולה 8100 כולל מע"מ הAERON שלא מתאים לגובה שלי ונראה הרבה פחות טוב עולה 7600 מה אפשר לקנות באזור ה5,000?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.