ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שנים אבא שלי קנה לי סורק בלי שידעתי בכלל שהוא הולך לקנות, הוא הביא סורק שלחברה שלו קוראים Fedelia ומההתחלה הדיסק של הדרייברים היה דפוק, ועכשיו הוא דפוק לגמרי.. מה אני יכול לעשות? מישהו שמע על החברה הזאת או שיש לו את הסורק הזה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.
-
אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שיחות טלפון דרך המחשב לצורך טביעה משפטית. אני יודע שצריך מן כרטיס חומרה , אני לא יודעאיזה ואני לא יודע אם בכלל ניתן לבצע את התהליך הזה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי ADVICE PR540VA כפי שאפשר לראות במפרט שלי. בימים האחרונים מכל נפילות המתחים, אז האל-פסק מופעל למספר רגעים.. השאלה היא כזאתי, מכיוון שהאל-פסק "מתריע" עם צפצוף מעצבן מתי שיש הפסקת חשמל (שהוא מפסיק לקבל חשמל מהקיר), אז בלילות האחרונים הוא מצפצף הרבה... ובעקרון אפשר להשתיק אותו עם לחיצה בודדת על הכפתור היחידי שיש עליו, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לצפצף כמה פעמים רצוף (אני הולך להרגיש מטומטם...) "ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ" , כל השאלה שלי היא, יש דרך להשתיק את האל-פסק ? :-\
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ישנו מין ציפוי על הזכוכית של המסך והוא מתחיל להמחק (כניראה מניקוי יתר) וזה עושה כתמים מעצבנים... אני חייב לעשות משהו ואין לי אחריות
-
-
יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-