עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by Lirans,

שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש

6. פנטיום 4 2.4 ל AMD 64bit 3000+

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by moshe55501,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 והאם הוא מתאים לשידרוגים כמו להוסיף עוד גיגה על הגיגה שיש לי ולהחליף לוח אם לתומך קונרו ולשים קונרו והאם הוא יחזיק בנוסף שתי קירורי מים וציוד היקפי ואם זה לא מתאים לדברים האלה אז מה כן יתאים בתקציב של עד 650 שקל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by Peri228,

היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?

11. Started by compman12,

שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. מה אתם חושבים עליה למישהו יש? עולה 270 שקל http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1195846 ומעצבן שאין בעברית אבל אפשר להמציא משהו ובכללי מקלדות אלחוטיות הן טובות כאילו אין איתן בעיות? אף פעם לא היתה לי אלחוטית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by mmicha,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by tinkerball,

קניתי את העכבר הזה והגלגלת לא תביד עובדת,התקנתי איזה דרייבר בעזרת קישור שנתנו לי כאן בפורום אבל הגלגלת לא תמיד עובדת וזה ממש מעצבן וגם כשאני לוחץ עליה ומופיע הסימן עם החיצים אז כשאני מנסה להזיז את העכבר עלמנת שיגלגל את הדף אז זה תקוע,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by oshoman,

היי, מחפש המלצה לעכבר לעריכה עד 200 ש"ח חשוב שיהיה גדול יחסית ובעל משקל. משתמש כיום בכדורי אז גם אין בעיה עם זה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by arigo,

שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! רכשתי הגה למחשב של לוגיטק דגם: g25 אני לא מצליח להפעיל את הרטט במשחקים מדוע?... ???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by uzana2004,

יש לי ספק של HEC 300W אני רוצה להחליף אותו לספק חזק יותר ואמין... התקציב עד-350 ש"ח... כמו כן האם יש אפשרות להוסיף ספק לספק הנוכחי שלי במקום לקנות אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. היי. יש תשתית של הוט, הקו תקין, אפשר לקבל שיחות בטלפון ולהיתקשר ממנו (נבדק עם התמיכה) אבל משום מה הפקס לא מתקבל. חיבורים: מהטלפון-----------------------> ל-LINE של המדפסת מ-EXT של המדפסת----------> לראוטר של הוט (TEL2) כששולחים פקס אני מקבל בתצוגה "Receiving..." לאיזה 8 שניות ואז חוזר למצב הרגיל מבלי שהפקס מודפס. את המדפסת בדקתי, היא מדפיסה. אלה ההגדרות במדפסת: [LEFT]Initial Setup > Receive Mode > Fax Only Fax > Setup Receive > 1. Ring Delay > 02 Fax > F/T Ring Time > 30 secs Fax > Fax Detect > On Fax > Remote Code > Off Fax > Auto Reduction > On Fax > Memory Receive > On Fax > Polling RX > Standard[/LEF…

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  21. Started by zabal,

שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by tman,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002188877&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

24. Started by רועי סלהוב,

שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep

25. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.