עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shtrum,

השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Lev-UFO-Child,

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by shubilmobile,

מה אתם אומרים על המארזים האלו שנמכרים בארץ ב-485 ש"ח? מישהו מכיר? קישור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Haflo,

אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by Aqualung,

לאחרונה (לפני חודשיים בערך) קניתי Geforce4 Ti4200 מהרגע שהתקנתי אותו הייתה לי בעייה חמורה של תקיעות במשחקים ובכלל כל פעם שהכרטיס הגרפי פעל באינטנסיביות לאחר ניסויים שונים, החלפת דרייברים לכרטיס מסך, גרסאות שונות של הדרייברים של VIA וכו' הגעתי למסקנה שהאשם הוא הספק כוח. הספק שברשותי כרגע הוא ג'נרי (מיובא ע"י מידי-קום, אין שם של חברה אחרת) 400W, שמספק (לפחות טוען) 28A ל3.3V ו40A ל5V. מאחר ואין לי כרגע הרבה כסף כדי להשקיע במחשב אני צריך פיתרון שיחזיק אותי לפחות עד השדרוג הבא. ראיתי הרבה המלצות כאן לספק הכוח של טסונמי (350W). אני רוצה לדעת: 1. מהו המפרט של הספק? 2. לאור הכתבה האחרונה אצל טום, מה לדעתכם חזק יותר, הספק של טסונמי או ה HEC 300W?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by baba69,

יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Fetalo,

מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280??? או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי) thanks dudes & dudets!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by G-BOY10,

ואם לא אז גם ה-MX 500 של לוג'יטק כולל את המטען סוללות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xzibit,

האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)

12. Started by urich,

האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by spatz,

קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש מצלמה דיגיטלית, אני מבקש שלכל מי שיש מצלמה שירשום דגם ומי שיש לו גם תמונות שצולמו איתה אז זה יהיה מעולה עם תוכלו להעלות את התמונות ולציין באיזה איכות התמונה צולמה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מערכת ההפעלה - WIN98SE . כרטיס PCI של ה FW - מזוהה ועובד טוב. איך אני פותר את הבעיה? דריברים ? (חרשתי את האתר של סוני ולא מצאתי איזכור לדריבר אחד...)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. ואיזה גדלים?

18. Started by YO-YO,

אני פשוט מתכנן לקנותמחשב חדש... יכול להיות שאני אזמין מחו"ל... יש סבירות לכך שאני אזמין מחנות שלא שולחת משלוחים בינלאומיים, וקרובים שלי ישלחו לי את זה משם. לכן אני רק צריך לדעת כמה מחשב שוקל (בערך, כולל מסך) כדי לחשב כמה זה יעלה לי ואם זה בכלל כדאי.. . תגובות לגבי עלות משלוח מארה"ב (או כל ארץ מפותחת אחרת, ז"א לא לוב או בסגנון...) גם יתקבלו בברכה...

• 21 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. בואו ניכתוב כל אחד את כל המחשבים שהיו לו אי פעם אני אתחיל: 386 P1 90 P166 MMX P2350 P41500 אני די צעיר רק בן 15 ( בעוד 21 יום ) ולכן ההיסטוריה שלי קצרה אני מת לראות משהו באמת ארוך ומפורט.

• 90 תגובות
    • 11.1k צפיות
  20. Started by בררר,

שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  21. לפני כחודש, כששאלתי אתכם איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות, המלצתם לי פה אחד על מחשבים של דל. ולשאלת ההמשך - איזה דגם של דל כדאי לי לקנות, Inspiron או Latitude? ברמת מחירים דומה, הLatitude מציג מפרט נמוך בהרבה, האם יש הבדל בינהם מעבר לרמת המפרט הגלוי לעין? Latitude http://www.euro.dell.com/countries/il/heb/bsd/products/model_latit_latit_c510.htm Inspiron http://www.dell.com/us/en/dhs/offers/specials_m_inspn2650.htm בתודה, רונן.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  22. אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by urich,

לפני חתי שנה בערך פורסם באתר מדריך להכנת מקלט איפרה לשלטים. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&articleid=4&page_number=1 לי יש בבית שלט רחוק קטן ומגניב לדיסקמן שלי כן שמעתם נכון שלט רחוק אינפרה לדיסקמן הנייד ורציתי לדעת עם המקלט שנבנה במדריך והשימוש יתמוך בשלט הזה. מבחינת יצירת המקלט אין לי ממש בעיה אני יודע לעשות כאלה דברים מה אתם אומרים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by idanpc,

לחצו כאן

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים