ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה במנהל התקנים רשום לי בסימן שאלה צהוב שיש לי חומרה שלא הותקנה: CONTROLLER I SIMPLE COMMUNICATIONS ואין לי מושג מה זה אומר, תעזרו בבקשה. אפק
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שמחובר אליו מודם סלולרי בחיבור USB במהירות 2.5 מגה,וכך למעשה אני מקבל אינטרנט ישירות אליו. אני מעוניין לחבר אליו מצלמת אבטחה\אינטרנט שתומכת בmotion detection. אין לי ראוטר ואין לי כרטיס רשת אלחוטי אלא רק מודם סלולרי שמחובר למחשב .(כרטיס רשת שלו פנוי) האם אני יכול לחבר את המצלמה הבאה למחשב שלי ישירות ב USB או ישירות לכרטיס רשת של המחשב ולקבל את כל הפיצרים שלה בתצורה הנוכחית של המחשב: http://comprousa.com/en/product/ip55/ip55.html תודה התקציב זה 350-400 שח. חשבתי על משהו אני לא יודע אם זה יעבוד: המחשב שלי מקבל כתובת חוקית מהמודם הסלולרי וככה אני גולש. אם אחבר את המצלמה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שפנוי,ואגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת כולל DNS בדיוק כמו שאני…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
ראיתי מוצר מעניין שקיים כבר כמה שנים שבודק מה מצב ספק הכח שאתה מחבר אליו (מסוג ATX) השאלה שלי היא בעצם פשוטה מאוד... האם הבדיקה היא מספיק טובה (מן הסתם מדובר בבדיקה חשמלית בלבד) בשביל לדעת האם הספק באמת תקין או שיכול להיות שהוא יציג תוצאות שונות אם תחבר אותו ללוח אם ולא למכשיר הבדיקה. מצורף לינק http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1881&cat=66&page=1 כל עזרה בנושא תתקבל בברכה! תודה יום טוב יניב
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם. לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7. לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution. קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי א…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה