ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ידועות לי האופציות בשוק.. הרייזר טרנטולה הרייזר לייקסה והG15 של לוג'יטק.. הייתי רוצה לשאול איזה מהן נחשבת לאיכותית יותר? והאם באחת מהן יש שליטה על המדיה פלייר? זה קיים במקלדת הפשוטה שיש לי היום (של מיקרוסופט) וזה שימושי מאד לדעתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
עד 500 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהמקלדת הזאת נוחה ויש לה הרבה התרונות, אבל למישהו יש מושג האם היא נוכה למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
http://www.mega-sale.co.il/earnandwin/ יש שם איזה הגה רוטט + דוושה במחיר ממש מצחיק והשאלה כמה זה עבודה בעיניים וכמה באמת שווה או לא שווה הדבר הזה? אני לוקח בחשבון שהעכבר והמקלדת שיש שם לא שווים כלום אז כנראה שגם ההגה ככה..
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש המלצה למדפסת אלחוטית (WIFI) הכי זולה שיש אשמח אם תראו לי הצעות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה3 סטים הבאים (השימוש הוא לאינטרנט, סרטים וקצת תוכנות): Logitech Cordless Desktop LX710 - מחיר: 374 שקל Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר: 399 שקל Logitech Cordless Desktop S520 - מחיר: 319 שקל בוא נשאיר רגע את המחיר בצד... יש הבדלים קריטיים בין הסטים? יש פה מישהו שיש לו את אחד מהם ויכול לתת חוות דעת? בעיקרון הWave הכי מושך אותי בגלל העיצוב של המקלדת שלו.. הוא ממש פצצתי אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-