עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Pure-Gold,

השן הכחולה הגיעה לארץ ? ואם כן איפה ניתן לקנות אותה ? ???

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by MagimiX,

אנשים כנראה שאני לוקח את המארז הבא : http://211.20.198.75/online/ecase/products_detail.cfm?productid=100יתרונות שנראים בעין ולפי מה שכתוב שם : הוא יפה מאד הוא גדול !!! הוא זול יש לו 3 מאוררים טובים (אחד 120 MM ועוד 2 שהם 80 MM !) יש לו ספק כוח 300W שאמרו לי שהוא של חברה דיי טובה(אל תשוו לאנרמקס!) HEC ! והוא דיי זול מה אתם אומרים עליו ? ועוד משהו ! האם הספק 300W יספיק לי למפרט הבא : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 (כרטיס מסך יכול להיות שאני יחליף חברה כי אולי יש משהו עם 3 שנים אחרויות ! עם לא יכול …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by jj516,

אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני קונה בקרוב מחשב חדש שאני מתכוונן לעשות עליו OC אבל אני עדיין לא יוע איזה ספק כוח לקחת hec 475W (2 fans) antec 380W enermax 350W איזה מהם הכי יציב ?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by srolik,

יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by mic,

אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by amdORintel,

CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  14. http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by OR007,

כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ? כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ? לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...? עריכה: מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. יש לי כרטיס טלוויזיה flyvideo2 ויש לו שלט. עכשיו אני יודע שהשלטים הרגילים של המחשב משתמשים בכניסת com אבל השלט הזה מתחבר רק דרך כניסה מיוחדת בכרטיס עצמו. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש בשלט הזה בתור שלט רגיל למחשב ואיך (אני מתכוון לשלט שדרכו אני יוכל לשלוט על פעולות שונות במחשב כמו הפעלת תוכנות וכדומה) תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. 1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by dino,

קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by benor,

איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. y_goory@hotmail.com icq: 2583591

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Or ei,

כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by ToR,

מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yoss,

חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב

• 5 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים