ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ידידי,אני מחפש עכבר חדש ואלו הדרישות רשר העכבר חייב לכלול: א.גודל:נורמלי לא גדול כמו העכברים של מיקרוסופט יותר בסגנון של הלוגיטק פילוט. ב.רק 2 מקשים וגלגלת לא יותר... ג.מתאים לשמאליים. ד.נוח לעבודה של שעות. ה.עד 350 ש"ח (אם זה משהו כדאי אפשר להוסיף עוד...) ו.לא אלחוטי סעיפים א,ג הכי חשובים לי תודה מראש ידידי...
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא בין 200 ל300, אבל אם אפשר לחסוך אז לנסות. מתלבט בין ה G5 ל MX518. עכברי לייזר יותר טובים מעכברים אופטיים? ואם כן, כמה זה מורגש?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכבר חוטי עם ליזר צריך לשים פאד או לא ... כי המוכר אמר לי אם אתה תשים פאד הוא יתקלקל בשביל זה אני שואל ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוח? טוב? משתלם? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=907811
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי וקראתי על ה G300 וכרגע זה נראה לי הכי טוב... יש לכם עוד הצעות אולי? רוב הזמן זה לא משחק אלא בעיקר גלישה..
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
משום מה, דווקא העכבר היחיד שנראה לי (ואולי הביקורת עזרה לי), הוא ה -FX, שדומה כי לא נמכר יותר. הסיבה שהוא מצא חן בעיניי, כי כדור העקיבה שלו ניתן (כיביכול) לשימוש גם ע"י האצבע וגם ע"י האגודל. האם אני טועה? מישהו יכו להמליץ לי על עכבר עקיבה אחר? ומה עדיף? הפעלה ע"י האגודל או האצבעות? הסיבה שאני מעוניין לקנות היא ארגונומית, דהיינו נוחות ובריאות. תודה. איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר הזה: Microsoft® Wheel Mouse Optical שהוא אחלה עכבר. ואני קונה עכשיו מחשב חדש ואני אשחק בו במשחקים כמו Crysis Assassins creed, ומשחקים בסגנון, ולפי מה שראיתי אצל חבר שלי יש המון המון מקשים במשחקים האלה.. ועוד שתי כפתורים יכולים לעזור ויש עכברים שיש להם בנוסף לכפתור השמאלי, ימין, והכפתור של הגלגלת [כשלוחצים על הגלגלת], יש גם שתי כפתורים בצד [בצד ימין וצא שמאל]. איזה עכברים אתם ממליצים? אני לא רוצה עכבר בלי חוט [שכחתי איך אומרים את זה]. שיהיה עכבר רגיל, של מייקרוסופט אני מעדיף, וכמובן שיההי אופטי.. בלי הגולה הזאת מתחת חח [מוכרים כאלה בכלל?] צבע לא כל כך משנה לי.. אבל לבן [כמו שהראיתי בתמונה למעלה] אני אוהב.. אתם יכולים לבחור לי משהו פה: http://…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על Razer Salmosa Gaming Mouse או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עכבר הכי הכי טוב שקיים כיום, מהיר,זריז, נוח לשימוש במשך שעות ארוכות וכו' יש למישהו המלצה על משהו מיוחד?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי שיכול להגיעה לתווך קליטה של 5מ בערך תקציב: כמה שפחות (אל תיתנו לי שלטים כאלה .... אלה ממש עכברים)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-