ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
העכבר לוגיטק העתיק שלי (חוטי, לייזר, לא ידוע דגם) מתחיל לעצבן אותי ואני מחפש אלחוטי כרגע אני גם שוקל לקחת בכלל סט וגם להרוג את מקלדת האינטרנט פרו של לוגיטק (מעולה) ראיתי את הסט של לוגיטק EX110 ב~200 ונראה לי פתרון די נחמד. מה דעתכם? עכבר נורמלי עולה באזור ה150 אז לקחת סט ב200 לא נראה לי נורא כל כך וגם, איך הMicrosoft Wireless Optical Desktop 2000 ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?produ...01&CatCode=415 איך זה כדי??
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רושם דרך האון סקרין קיבורד. אתמול המקלדת שלי התחילה "לפספס" כמה אותיות בכתיבה אז ניסיתי להחליף את הבטריות אחרי שהחלפתי אותם המקלדת בכלל לא עבדה! ניסיתי לסנכרן מלא פעמים וזה לא עובד. ניסיתי להחליף למקלדת אחרת וגם פתאום השניה הפסיקה לעבוד לי! העכברים של שניהם עובדים מעולה ככה שזה לא המשדר. וגם כן עבדתי עם שניהם כבר מעל לחצי שנה... יש למישהו עוד רעיונות? המקלדת הראשונה: MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 V2.0 המקלדת השנייה: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.1
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-