ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
היי. לא בטוח שזהו הפורום הנכון, אך בהעדר אפשרויות אחרות פתחתי נושא פה. כשאני מנסה ללחוץ על יותר משני כפתור במקלדת, שאר הכפתורים מפסיקים להגיב. לדוגמה, כפתורי החיצים שמאל+למעלה ורווח. האם הבעיה במקלדת או בלוח האם?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
-
-
כפי שצוין בכותרת, אני סטודנט ומטרת המדפסת היא הדפסת עבודות, בעיקר שחור לבן. האיכות לא חשובה כל כך, כנל מהירות ההדפסה העיקר שהמדפסת תהיה כמה שיותר זולה בטווח הארוך (שנתיים הקרובות) מבחינת עלות המדפסת ועלות הדיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=684&CatCode=243 האם המדפסת הזו של canon שווה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את המקלדת והעכבר האופטי האלחוטיים של מיקרוסופט... אני מאוד מרוצה מהסט אבל שמתי לב למשהו מאוד מוזר בו... אני קניתי את הסט הזה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QYmicWireless (אני מקווה שזה לא פרסומת...) אבל מה שמוזר פה הוא שהעכבר שקיבלתי עם הסט לא נראה בכלל ככה... אני קיבלתי עם הסט את העכבר הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 מוזר לאללה... גם על המקלדת כתוב WIRELESS KEYBOARD 1.0A ועל העכבר WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A.... מישהו עוד מודע לתופעה? האם הרווחתי/הפסדתי?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אם תואם, האם יש לכם איזשהן השגות לגביו, ואיפה אתם רוכשים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-