עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by itaysk,

לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by סלרי,

ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cganir,

טוב. את האמת ? לא ידעתי איפה לתקוע את הנושא הזה, מאחר והוא קשור גם לגאדג'טים (irDA) וגם למודים, אז החלטתי בכל זאת לשים את זה פה. כבר מזה זמן רב אני מחפש מודול IR למחשב, על מנת שאוכל לבצע סנכרון של הפאלם, וסנכרון של הטלפון (כולל הורדת רינגטונים ואייקונים ישירות למכשיר). לדאבוני, חיבור כזה עולה בסביבות ה 300 שקלים ויותר. הוצאה די נכבדה עבור צעצוע. שמרתי על הרעיון על אש קטנה, עד שהזדמן לידי מודול FIR של מדפסת HP. מודול זה מאפשר הדפסה ממחשבי מחברת המצוידים ב IR, או ממחשבי PALM. לאחר שמצאתי את המודול, ביצעתי חיפוש זריז של שם המודול ב GOOGLE, ומצאתי את הפתרון הזה לחיבור המודול ללוח האם .לאחר כ15 דקות של עבודה לא מאומצת, הצלחתי - ועכשיו יש לי משדר/מקלט IR ! הנה קצת תמונות : …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Amir74,

היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by mic,

אני צריך מקלדת, לא אלחוטית! עכבר אופטי. לא אלחוטי. שניהם מבית MICROSOFT תודה.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by mic,

קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mic,

הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by shtroodel,

אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by Crash5,

אני מעוניין לרכוש פד טוב, משהו מבית איכותי. ראיתי שהפדים הנמכרים היום הם רובם עשויים מג'ל כזה, האם זה זהו סוג הפדים הטוב שיש כיום? אנא, המליצו על פד מסויים של חברה מסויימת, תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by OR007,

הראשון זה המארז של צ'יפטק שהוא פול טואר, אם אני אקח אותו אז זה יהיה +ספק של HEC , מה עדיף ? והכי חשוב למה יותר עדיף ? תודה לכל העונים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OmerS,

שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  21. היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.

22. Started by ORANUM,

קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by srolik,

איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by guyyug,

אני רוצה דיסק נייד USB לשימוש בלימודים כך שאין אפשרות להתקין דריברים והרבה סוגים ומפרטים יש בכלל טעם או שהוא לא יעבוד . סוג מסוים עדיף או שכולם מבחינה זאת אותו הדבר

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by God4U2,

תשמעו אנשים יקרים כבר הרבה זמן שרץ לי בראש רעיון חמוד ופשוט לבנות מעריכים ל PCI & AGP עכשיו הרעיון של לבנות מעריך ל PCI לא נשמע מסובך בכלל וזה כל היופי זה יכול לתת המון ... מבדיקה של כרטיסים דרך עיצוב חדש ומודולרי של סביבת המחשב הפנימית שלכם :smoke: זה נראה לי ממש אחלה ורק לאחרונה שמעתי בקומות אחרים עוד כמה רעיונות כאלו עכשיו אני ממש מתכונן ליצור אב טיפוס נחמד שכזה ולבדוק מה ההשפעות על הביצועים של הכרטיסים - זה ממש חשוב להמון מטרות.... דוגמא: תארו לעצמכם שאת יכולים לחבר את הכרטיס מסך שלכם לאיזור מוצק וחזק - AKA - דלת של מארז ועליו להלביש המון קירור שממש בילתי אפשרי להלביש היום נחמד לא ? עכשיו דלת של מארז ... זה נחמד אבל תתארו לעצמכם פעם ה…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים