ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אחרי שעתיים שחרשתי בכל מקום- מישהו יודע מה לעזאזל התדר של הסט Logitech Easycall? בעיקרון העכבר MX600 עובד על 2.4GHZ, אבל יש לו גם גרסת 27MHZ (שנמכרת עם ה MX3200) בשום מקום באינטרנט לא כתוב מה בשם אלוהים התדר, בכל מקום כתוב RF. אז יופי שזה RF! מה התדר?! X_X תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני צריך עזרה בבחירה בין 2 מארזים שהבדל המחירים ביניהם הוא זעום לגמרי. עכשיו המארזים הם: TT SViking 460 שקל. לינק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1925 אפשרות אחרת היא הסופרטלנט ב370 ש"ח+2 מאווררים ב20 ש"ח לכל אחד. לינקים ??Supertalent CA-601UFK Black? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 המאווררים ב20 ש"ח פר אחד, X2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2590 אלו הם שתי האפשרויות שלי, אני אהיה יותר משמח לפתרון לבעייה שלי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת דיו צבעונית חדשה, התקציב שלי הוא בסביבות 400-500 ש"ח. אני צריך להדפיס מסמכים בעיקר עם טקסט ומדי פעם תמונות/גרפים, אבל אני לא מדפיס תמונות באופן שגרתי ובכמות גדולה. חשוב לי בעיקר שהמדפסת תוכל להדפיס המון טקסט בשחור! כמו כן אני מעדיף מדפסת של CANON, ושתהיה עם 3 שנות אחריות. אני חשבתי על CANON PIXMA IP1500 : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3156 אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליה ואם יש לכם הצעות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי , קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים . המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשרים להזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ... הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה .. אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מארז חדש למחשב (חדש) ולא בטוח לגבי המארזים. כרגע אני מתלבט בין שלושה מארזים, ולגבי 2 מהם אני לא יודע כמעט כלום. את ה-Codegen 6097 מצאתי ב360 בפנדה (אני מקווה שבלי ספק) ואת ה-Raidmax Mustang ב-320 בנעה מחשבים. מישהו יודע אם אחד עדיף על השני מבחינת קירור המערכת? האם לשניהם יש כפתורי Reset האם יש עדיפות לאחד מהם לגבי השני? גם באתר של Raidmax הדגם נראה קצת שונה מזה שמוכרים בארץ, כי שם הוא מגיע עם מסך שמציג את הטמפרטורה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-