ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי קנה והתקין מכשיר משולב (מדפסת/סורק/פקס) של HP (לא יודע את הדגם לצערי). מאז ההתקנה הוא חווה בעיות במערכת (בעיקר איטיות). שמעתי שמועה שיש ל-HP בעיות דרייברים שצצו לאחרונה וגורמים לדברים האלו. מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מצלמת Web לשיחות עם חבר מחו"ל ואני אודה להצעות למצלמה טובה ואיכותית משהו בסדר גודל של 100-150 ש"ח . כמו כן אודה להצעה של מיקרופון או שניתן להסתדר גם עם מיקרופון פשוט יחסית. אודה גם מהיכן יהיה ניתן לרכוש אותם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה על האנלוג סטיק שיש בגיים פאדים, בהגדרות של משחקים תמיד יש אחוזי deadzone מה הכוונה של זה ? מה זה deadzone וככל שזה יותר גבוה מה קורה לאנלוג סטיק ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מיפרט צריכת חשמל קתודה קרה לתאורת מארז Thermaltake Hardcano 10 Panel +צג LCD 6 לדים UV LCD 20x4 2 FAN 80mm + NeonRing 2 FAN 120mm שאני מחבר כל דבר בניפרד אין בעיה אבל שהכל מחובר זה לא ממש עובד חזק בעבר הכל עבד לי .היה לי קצר ואז הייתי צריך ליקנות ספק חדש ואז גם התחילה בעיה היה לי ספק 300w ויש לי במחשב היום ספק של CODEGEN 300W יש מצב שיש ספק 300w יותר חזק מ 300w אחר
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-