ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני שמעתי שעכברי לייזר דורשים משטח עבודה האם זה נכון? ואם כן זה חובה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מחשב אחד עם WINXP , ומחשב שני עם LINUX עכשיו יש לי שני מסכים מקלדת אחת ועכבר אחד השאלה היא , האם מוצר כמו זה ? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EK-PS2C&Cat2Cat1ID=168&Cat2ID=772&aff=Zap〈=he# יכול לעזור לי ? או שאני צריך משהו אחר , בשביל שתיהיה לי שליטה על שני המחשבים עם מקלדת אחת עכבר אחד ושני מסכים , כאשר המסך הראשי תמיד יהיה על XP והשני יהיה לפעמים על ה XP ולפעמים על הלינוקס . איזה מוצר אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי אני מעוניין הרבה זמן לקנות מקלדת והתחלתי לראות כל מיני מקלדות וניתקלתי היום (ובמפגש) במקלדת של MS שקוראת טבעית אצבע... אז איזה שימושים יש לאפשרות הזאת??? ובכלל מה נותנת המיקלדת הזאת? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-