ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי עשיתי חיפוש בגוגל ולא הצלחתי למצוא משהו נורמלי... אני מחפש מכישיר משולב של מדפסת צבוענית, פקס,מכונת צילום (עם יש סורק אז סבבה אבל אפשר גם בלי סורק) ... חנות קרובה לאשדוד או אפילו בתוך אשדוד כמו IQPC אייבורי וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי תמדפסת הזאת hp 940C ואכשיו אין לי צבע בכלל וצבע עולה 150 שקל,ומדפסת חדשה עולה 200 שקל עדיף לקנות מדפסת חדשה?והאם היא תבוא עם שתי צבעים.? כזאתי: http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogFamily.aspx?ID=592690&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3889557&famid=376226&PR=SP5 http://www.officedepot.co.il/(v1dkyy55ctfar145uopyijax)/catalogSku.aspx?id=3801461&famid=376095&PR=SP5
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת? ANTEC SmartBlue 350W או ANTEC TruePower 380W ההפרש בינהם הוא 100ש"ח. מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה בערך, קניתי את דגם המצלמה הנזכר בכותרת - Logitech QuickCam Pro 5000. המצלמה עבדה מצויין והכל עבד כשורה. לא מזמן החלפתי מחשב, והחלטתי היום להתקין את מצלמה האינטרנט. להפתעתי הרבה - למרות כל ההתקנות - היא לא זוהתה. למרבה הפליאה, המיקרופון המובנה בה דווקא כן זוהה, אך היא עצמה לא זוהתה. כך למשל אני מנהל שיחות קוליות עם חבריי באמצעות המיקרופון המובנה, אך איני יכול להשתמש במצלמה. דרכים בהן ניסיתי לפתור את הבעיה עד כה: *להתקין את הדרייבר הישן מהCD - איתו הגיעה המצלמה - לא עבד. *להתקין את הדרייבר החדש מאתר האינטרנט - לא עבד (למעלה מ4 פעמים של הסרה והתקנה מחדש). תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
- ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעונין לקנות מדפסת משולבת, כזאת שתשלב את גם פקס, מדפסת, מכונת צילום, וסורק. אני מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה ההבדלים בנהם? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? השימוש במכשיר יהיה רחוק מאוד מאינטנסיבי.. אגב, יש מכשיר של חברה אחרת חוץ מHP שיכול להתאים, שהוא על אותו פלטפורמה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-