עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Or ei,

אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by dovikina,

לאחרונה קניתי סט אלחוטי של לוג'יטק וחיברתי ללפטופ בעבודה. הם לא עובדים טוב. כל הזמן נתקעים. כשחיברתי אותם למחשב אחר (דסקטופ) הם עבדו טוב... סביר להניח שהבעיה באיזור של המחשב שלי. מה יכול להפריע לקליטה של הבלוטות'? ללפטופ מחוברת תיבת עגינה של לנובו והמחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קווי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by magus972,

אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by proevo4ever,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TheBuzz,

אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by EroSenin,

מה עושה G5 לאומת עכבר רגיל? שמעתי יותר דיוק אבל דיוק זה לא אך אתה מזיז את היד ואתה מכוון? במה זה עוזר?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by WildNight,

אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by OrTaL2011,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. Started by dcoolman,

שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים, כרגע אני עם Office Keyboard וInteliMouse Optical , שניהם של מייקרוספט, כבר בערך חמש שנים. עיקר השימוש שלי בהם יהיה גלישה באינטרנט ובפורומים, שכולל לעיתים כתיבה ממושכת, וגם משחקים. אני חושב שאני מעדיף עכבר אלחוטי, כי אני לא *חייב* את רמת הדיוק המטורפת של גיימרים כבדים, וכי זה יותר נוח ואסתטי, שני הגורמים חשובים לי מאוד. לגבי המקלדת, לא יודע אם זה משנה. אני לא חושב שמשנה לי אם זה סט או שכל אחד בנפרד, תלוי בתכונות שלהם. חשבתי ברצינות על הG7, עד שקראתי שהוא עשוי מפלסטיק חלק, שגורם להזעה ולהחלקה של היד. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Goldenmario,

היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by ראסמון,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב HTPC, שישמשו גם למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל ניתן לחרוג, אם תהיה סיבה טובה... אם יש עכברים אופטיים שניתן לעבוד איתם על זכוכית, אז אשמח לשמוע עליהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by oshribun,

העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.

16. Started by yossi00,

שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. Started by KroydKrenson,

יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ym92,

שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by gulmer,

אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…

20. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! המחשב שלי מחובר למסך LCD32 והישיבה מולו קרובה לי מידי וישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי ראש, אשמח אם משהו יכול יהיה להמליץ לי אם כדי לי לקנות מקלדת ועכבר אל חוטיים למחשב במטרה לשחק במשחקים או לרכוש קבל מאריך למקלדת ולעכבר החוטיים שקיימים כבר תודה והמשך יום נפלא!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by roi007,

מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים - לא BT, בחיבור usb יחיד. המקלדת צריכה להיות מלאה כמובן והעכבר בעל משך סוללה ארוך. תקציב של 120-150 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by law89,

היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…

25. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.