ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה אתם ממליצים לרכוש למזק אוויר שכזה? כבר היו לי כמה פעמים ברקים והחשמל נכבה לכמה שניות אם אפשר להסתפק במגן ברקים או עדיף להשקיע באל פסק? ???
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר מזמן ראיתי תמונות של מדפסות קטנות.. האלה המגניבות שאפשר להכניס לתיק.. לא מזמן גם ראיתי אחת אמיתית של קאנון, אך לצערי היא לא היתה פעילה. יש לנו בבית צורך במדפסת שתעבור בין שלושה אנשים שמדי פעם מדפיסים, לפעמים גם כמות נכבדה של דפים. כרגע יש לנו HP 2000C שאפילו אין לה חיבור USB (מה שאומר שאני לא יכול להשתמש בה בשאטל עד שמגיע איזה מתאם שאני מזמין מחו"ל בשביל פרללי), והיא כבר אינה מתפקדת בצורה הטובה ביותר (בנוסף לכך שהיא כבדה מאוד!). יש למישהו הצעות שניתן להשיג בארץ או בחו"ל? משהו איכותי שלא מתפשרים עליו בגלל הגודל ויש לה אפשרות של הזנת דפים אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מאות שקלים על דיו, קראתי על הערכה למילוי ידני וזה באמת יותר זול. אבל אם כבר אני מזריק דיו לבד בשביל מה אני צריך ערכה ב-276 ש"ח, יש לי מזרק וחשבתי לקנות דיו פשוט - כזה של עט נובע ב-20 ש"ח(ממילא אני מדפיס רק טקסט...) ובכדי לנקות את שאריות הדיו מה רע באציטון או אפילו מים??? אני בטוח שיש חבר´ה שכבר ניסו שיטות ייעול כאלה ואולי יכולים לתת לי טיפ או שניים???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קיבלתי איזה מחשב נייד אחד של טושיבה (satellite pro 460 cdt) לא בדיוק מציאה, אבל עדיין, נייד... בקיצור ראיתי שיש לו "חיישן" אינפרא אדום מאחורה, ותהיתי מה אני אוכל לעשות איתו (ואיך) מתי שאני ישתמש בו עם הנוקיה 3360 שלי (שגם לה יש חיישן, שפועל...) מישהו יודע?? תודה מראש
-
העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.
-
אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב ב1 לינואר, על כן אני מתכוון לקנות ספק, ומאוד מאוד חשוב לי הOC, על כן הייתי מאוד ממליץ לעצמי על האנרמקס בעל היציבות מטח המצויינת שלו. אבל מצד שני יש את , Antec SmartBlue 350 Watt והוא יפה!!!!! האם הוא יעשה לי קפיצות מתח???? אני לא מוצא עליו כלל וכלל ביקורות! (מי שנותן לי את ההשוואה של טום אני הורג אותו) Antec SmartBlue 350 Watt vs Enermax 350W EG 365P עריכת המודר: (באיחור קל הייתי אומר) פתאום קלטה את עיני הכותרת הלא-משהו עניינית
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי (שלא מבין כל כך במצלמות, וגם אני לא מבין הרבה מעבר לבסיס) מחפש מצלמה והוא דיי נעול על זאתי, גם אני נעול בשבילו חחח מה דעתכם עליה? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=764662 בבקשה זה חשוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-