ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מארז חדש למחשב (חדש) ולא בטוח לגבי המארזים. כרגע אני מתלבט בין שלושה מארזים, ולגבי 2 מהם אני לא יודע כמעט כלום. את ה-Codegen 6097 מצאתי ב360 בפנדה (אני מקווה שבלי ספק) ואת ה-Raidmax Mustang ב-320 בנעה מחשבים. מישהו יודע אם אחד עדיף על השני מבחינת קירור המערכת? האם לשניהם יש כפתורי Reset האם יש עדיפות לאחד מהם לגבי השני? גם באתר של Raidmax הדגם נראה קצת שונה מזה שמוכרים בארץ, כי שם הוא מגיע עם מסך שמציג את הטמפרטורה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נישרף לי הספק מתי שהרצתי את התוכנה החדשה! 3DMARK2003 אבל למזלי יש לי ספק נוסף בבית, שמתי, הפעלתי, והכל עובד אבל מה הכרטיס קול שלי לר מזוהה. ונראה לי שהוא מת, הלך לעולמו, מטוגן, שרוף, גמור מה אתם חושבים? האם הוא סיים קריירה ארוכה של 5 שנים? כאילו משנת 98 שהוא עלה לי 1290ש'ח או שהוא עדיין חיי אבל לא מזוהה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התמונות כאילו יוצאות באיכות פחות טובה כאשר מצלמים בתוך הבית בלי הרבה אור שמש או בלי פלאש!!! זה קצת מוזר אבל לא רואים טוב ככה... זה משהו בהגדרות??? אולי לכוון את ה-IS0 כשיש פחות אור?? או לכוון שהמצלמה תצלם במצב אור מסויים??? כמו UV או floresent?? או day-light נניח??? או שהחיישן אולי דפוק???-אולי נגרם כתוצה מחשיפה למסך מחשב וטלוויזיה? שאני עושה עם פלאש האכיות הרבה הרבה יותר טובה!!! המצלמה היא של canon שכחתי את הדגם... הנה התמונות: http://www.angelfire.com/hero/lol0/notverygood.JPG http://www.angelfire.com/hero/lol0/good.JPG מה זה אומר???
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני חדש פה ומקווה למצוא את מה שאני מחפש בעזרתכם יש לי שני מחשבים אחד נייד (יש לו חיבור VGA + HDMI) מחשב נייח (VGA+HDMI+DVI) אני רוצה לחבר את שני המחשבים לשני המסכים שיש לי שירוצו במקביל ואעבור ביניהם דרך KVM או משהו דומה שיכלול גם את העבכר והמקלדת (סט אלחוטי) שני המסכים שיש לי מסך ראשון יש (DVI+VGA) מסך שני יש (VGA +HDMI +DVI) אני יודע שאפשר לחבר ישירות את שני המחשבים למסכים ואז לעבור דרך המסך פשוט אני מחפש משהו שיהיה יותר נוח וקל לחיצה אחת וזה עובר לי עם הכל בלי להתעסק במעברים בין מסכים ומקלדות וכו. אם מישהו מכיר אשמח שיתן לי את הלינק או את השם של הקופסת מיתוג כי חיפשתי הרבה ולא…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מצלמת Web לשיחות עם חבר מחו"ל ואני אודה להצעות למצלמה טובה ואיכותית משהו בסדר גודל של 100-150 ש"ח . כמו כן אודה להצעה של מיקרופון או שניתן להסתדר גם עם מיקרופון פשוט יחסית. אודה גם מהיכן יהיה ניתן לרכוש אותם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, טוב אז ככה בגלל כל תקציב המפרט החלטתי לקזז 200 ש"ח וללכת עך מארז שלא עולה יותר מ-350 ש"ח בלי ספק. מכל אשר ראיתי שמתי עין על 2 אלה: 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6368 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בשניהם אני מוציא תספק,ומקבל זיכוי 100 ש"ח. ספק שאקח הוא Thermaltake Silent PurePower 410Watt PASSIVE PFC 120MM FAN *אל תציעו לי COMPUCASE,לא כל כך אהבתי ת LOOK שלו... אז מה הייתם מעדיפים בין שני אלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כנראה שאני הולך לקנות מחשב בקרוב עכשיו בחיפוש ברשת מצאת את החנות הזאת ממורי ואולי אני אקנה ממנה תמחשב אין שם ספקי כוח של HEC אוו מארזים שלהם שזה בהתחלה מה שרציתי לקנות יש שם מארז של Foxconn הדגם הוא 3GTH001 שזה מה שכתוב בתיאור3GTH001 400Watt Thermaltake PSU אם PSU זה הספק כוח ? ןאם הספק הזה נחשב לבסדר את החברה של המארז אני יודע שהיא עושה לוחות אם לחברות אחרות ואם המארז בסדר? במחשב כנראה היה X2 3800 וGF6800 GS הנה אתר של המארז http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 וזה אתר של החנות http://www.memorypc.co.il אם אתם יכולים למצוא מארז +ספק כוח במחיר 400-450 שקל תודה לכל העונים ומצטער אם לא הייתי צריך לפרסם את האתר של החנות
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-