עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. Started by RoNeR,

הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.

4. שלום חברים, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת חוטיים או בסט או בנפרד אך חשוב ששניהים יהיו חוטיים ולא יכללו חיבורי חשמל מעבר לחיבור USB. השימושים הם בעיקר תכנות,גלישה ומדי פעם קצת משחקים (בטח ובטח שאני לא שחקן כבד) יהיה נחמד אם במקלדת יהיה נגיד USB HUB מובנה כמו שראיתי ב G15 אבל המקלדת עצמה נראתה לי ממש לא נוחה ולא מועילה לכלום... אין מגבלת תקציב לעניין אבל אני לא מחפש לקנות עכבר מצופה יהלומים גם. כרגע אני עובד עם סט אלחוטי שאני מבסוט ממנו אבל אני מעוניין לעבור לסט חוטי. הסט שאני עובד איתו כרגע הוא של לוגיטק לא זוכר את השם של הסט אבל העכבר הוא MX900 שמבחינתי מאוד נוח ואני רגיל אליו והמקלדת אני לא זוכר אבל באה בסט איתו ושניהים אלחוטיים ועובדים על בסיס השן הכחולה ככה שאין …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

?????????

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שמעתי שבעקבות חיסול היצור של העכבר MX500 הגיעו לארץ חבילות OEM זולות. מצאתי בזאפ את חנות פנדה שמכרה אותו ב-129ש"ח אבל אזל להם המלאי וברור שלא יגיע חדש. מישהו יודע על חנות אחרת בא אפשר למצוא אותו עדיין בזול? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by ישראל1980,

שלום רב, אני החלטתי ללכת על המארז הזה זה המארז: 6C60 Midi Tower http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59# הלוח אם הזה : זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 רשום שהלוח תומך ב 4 USB , השאלה שלי לגבי מספר חיבורי ה USB שיהיו לי במחשב האם יהיו לי 4 מאחורה + 2 מקדימה או 2 מאחורה + 2 מקדימה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  12. היי אני מעוניין הרבה זמן לקנות מקלדת והתחלתי לראות כל מיני מקלדות וניתקלתי היום (ובמפגש) במקלדת של MS שקוראת טבעית אצבע... אז איזה שימושים יש לאפשרות הזאת??? ובכלל מה נותנת המיקלדת הזאת? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by alexta-z,

שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by mani007,

תראו אין לי תקציב כזה גדול למארז משהו כמו 300 שקל עכשיו בקשר לספק יש לי 500 ואאט של hec ככה שאני לא צריך ספק כח מה דעתכם עליו רציתי משהו בעיצוב נחמד ועוד דבר מה הקטע שזיגזג לקחו בעלות על מארז הוא לא של raidmax או שאלה מארזים שונים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2263 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6700

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם

17. Started by nadav275,

שלום צריך המלצה לאל פסק שיחזיק עד 3 מחשבים (למשך 3 דקות או משהו... אם אפשר יותר מה טוב...) קונה מארה"ב אז תמליצו מה כדאי הבנתי שהמחירים שם לזה נמוכים משמעותית נדב

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Idom,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. יש לי מארז של http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 עם ספק מעפן ג'נרי של 400 W והוא לא מחזיק לי טוב את המחשב.. אני רוצה להזמין את הספק:http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=546846&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ןאני לא יודע אם הוא יתאים בגודל או משהו למארז כי אני רוצה להרכיב אותו לבד..ועוד שאלה זה לא כל כך מסובך להרכיב ספק לבד ואם זה יכול לגרום לקצר כלשהו??

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים