עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hAgAi M,

שלום אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי (יותר חשוב שהמקלדת תהיה איכותית מאשר העכבר..) ועדיף לי שיהיה במקלת זום ושיבוא נעם דרייברים מיוחדים ואפשרות וכפתורים לתכנות אישי.... מחפש כמה שיותר זול, לא יותר מ-200 ש"ח אבל תנו לי חברות טובות (Logitech/Microsoft) תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by RDS,

אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by psxr,

כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by roiv11,

ערב טוב, הייתי רוצה לקנות עכבר חדש לצורכי משחקי FPS בלבד COD וכו' על איזה עכבר היתם ממליצים + פד שיתאים לעכבר בתקציב של עד 450 ש"ח (לא חובה להשתמש בהכול ) תודה מראש רועי

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by id3232,

שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by klips,

קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by sazmanir,
    • 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by LodSergey,

יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by k22,

הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by brsv,

יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by Killer Storm,

יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by locke,

מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז ספק של HEC 300W יספיק לי בשבילו ולמחשב הזה: ואם אני עושה אוברקלוק זה משנה?? לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך club3d 6800gt 256mb 256bit דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA כוננים DVD LG SAMSUNG צורב 12 -8 -32 כונן דיסקטים 1.44

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Satlan,

מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]

22. Started by yoahe,

האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by prexus,

Hello ppl, po ze prexus from Palo Alto, CA, USA, in my new home. I'm buying a new comp, and need advice about some stuff Case - I'm thinking about either the CoolerMaster PAC-T01-E1 or the Antec P160WF. Which would you reccomend? PSU - I'm thinking about the Enermax noisetaker 470W with PFC, the 105$ one. Any better ones for the same price? Keyoard - I'm getting either the Logitech elite keyboard, or the Ideazon Zboard with crossfire kit. Which should I get? Thanks, preXus.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by kobibo,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מצלמת Web לשיחות עם חבר מחו"ל ואני אודה להצעות למצלמה טובה ואיכותית משהו בסדר גודל של 100-150 ש"ח . כמו כן אודה להצעה של מיקרופון או שניתן להסתדר גם עם מיקרופון פשוט יחסית. אודה גם מהיכן יהיה ניתן לרכוש אותם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים