ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רציתי לקבל קצת מידע על המארז COOLER MASTER Centurion 1 CAC-T01 CASE על יכולות האוורור שלו, כמה מקומות למאווררים יש בו ומה גודלם. עריכה: לאחר חיפוש רציני: מאוורר 80 מ"מ אחורי ועוד 80 מ"מ קדמי ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת משולבת לשימושים ביתיים, שתכלול פקס וכל שאר הפונקציות הסטנדרטיות של מדפסת משולבת. התקציב הוא עד כ-350 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי ב 600 ומשהו שקל GEFORCE 2 TI 64DDT ללא יציאת טיוי והוא לא מתאים לי ללוח רק וגם בתמיכה הטכנית של החברה של הלוח שלי אמרו לי להחליפו לכל כרטיס אחר כי הכרטיס הספציפי הזה לא כל כך מתאים לי מישהו רוצה להחליף איתי הוא הן חודש אחד! אני מאיזור חיפה :-)
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, אני החלטתי ללכת על המארז הזה זה המארז: 6C60 Midi Tower http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59# הלוח אם הזה : זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 רשום שהלוח תומך ב 4 USB , השאלה שלי לגבי מספר חיבורי ה USB שיהיו לי במחשב האם יהיו לי 4 מאחורה + 2 מקדימה או 2 מאחורה + 2 מקדימה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-