עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by jj516,

אני צריך עזרה, אני שוקל לקנות את ה MX700 אבל מחיפוש בפורום אני מתלבט, הרבה טוענים כי הוא עכבר מצויין וממש שוה, מצד שני אומרים שיש לו הרבה מאוד בעיות ובניהם ריקון סוללות מהיר מאוד. אז מה נכון בעצם? והאם הוא העכבר היחידי האופטי עם מטען?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Symphozis,

אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX

4. Started by IAF.ofek,

שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by bilbo,

אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by barkley,

שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by mtng,

אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by galCool,

שלום, אני מחפש מארז+ספק ב500 שקל מהחנויות זיגזג או לוגיק. יש לי מעבד 820 ו6800GS. אני אהבתי את הcooler master 532+380W תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by below_z,

שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.

16. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by a-gold,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2259#detailed כדאי לקנות?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  20. היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by tg,

אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by benor,

אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים