עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yuvalkob,

יש לי שלט רחוק לכרטיס טלוויזיה של pinnacle שמתחבר דרך כניסת com למחשב מישהו מכיר תוכנה שאני יוכל לגרום לשלט להפעיל ולשלוט על תוכנות אחרות? ניסיתי את התוכנות שמצאתי בחיפוש בת'רדים קודמים אבל הם לא עבדו תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by nice-1,

שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by andrei21,

שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
    • 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by arik100,

טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש לקנות מצלמת ועידה במקסימום 300 שקל.. אבל כולם נראות לי בעלות אותן אופציות פריימים לשנייה רזולוציה... בעצם מה ששונה זה המראה והמחיר? או שרק אני רואה את זה ככה.. בקיצור למישהו יש המלצה למצלמת ועידה בעלת איכות טובה? חשבתי על שתי דגמים שבאים בחשבון: QuickCam® Pro 3000 Creative® WebCam Pro למישהו יש הצעות יותר טובות? או העדפה מבין השניים? הCREATIVE זולה כמעט בחצי מהLOGITECH

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. היי, אלו מכם אשר מאזינים למחשב עם אוזניות איכותיות ללא מיקרופון (Headphones), או שיש לכם אוזניות עם מיקרופון מובנה (Headset) ואתם מחפשים מיקרופון מאוד איכותי, כזה שיגרום לחברים שמשחקים איתכם להפסיק להתלונן שאתם נשמעים כאילו אתם מדברים איתם מהשירותים או מהצינוק, אז הדבר הבא בשבילכם: Massdrop, אתר אשר מציע רכישות קבוצתיות במחירים מוזלים, התחיל לפני כשעה סבב Drop חדש ל AntLion ModMic 4.0: ביקורת וידאו על המוצר מאתר חומרה. המחיר מתחיל ב $37.99 ועוד 7.99 משלוח לישראל. בשלב התשלום ניתן לבחור ב: סוגים שונים של מיקרופונים מהסדרה הזו: Standard = מיקרופון Unidirectional, טוב בעיקר לסביבה רועשת יחסית. Omnidirectional = טוב בעיקר לסביבה שקטה. 2 מצמדים נוספים למ…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by EITANPP0,

שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by xavi,

על איזה מארז אתם ממליצים (250-350 ש"ח) ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by trovlet,

עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by LeftRight,

מכיוון שהמחשב הנייד שלי לא הגיע עם BT מובנה ( ??? ) אני צריך לקנות מתאם בלוטות שלא יתפוס הרבה מקום ולכן חשבתי על זה: http://www.omiz.co.il/ViewProduct.aspx?prod_id=14 האם הוא טוב? יש תחליף?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. Started by itelon,

בסביבות כמה יעלה מארז Aurora 570?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by 343,

המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by gadits,

לפי המפרט שלו http://ksp.co.il/hmain.php רשום שיש לו מקום למאוורר אחורי של 120 מ"מ ולא מופיע בכלל שום דבר בקשר למאוורר קידמי אלא רק למקום למאווררים צדדיים האם זה טוב מבחינת סירקולציה שמאוורר אחורי יהיה 120 מ"מ כי לפי מה שהבנתי עדיף שהקידמי יהיה 120 והאחורי 90 או 80 שיוציא את האוויר החם והאם יכול להיות שלמארז זה אין מקום למאוורר קידמי?!?!?!? ובכלל מה דעתכם על מאז זה האם הוא מומלץ? ואם כן אנא פרטו יתרונות וחסרונות תודה מראש

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by drop_box,

שלום לכם פורום יקר, לא מזמן פירסמתי נושא לעזרה בהרכבת מפרט ועזרו לי בצורה מדהימה שם! קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545577.0 כרגע יש לי עכבר של לוגיטק חמוד וקטן לנייד עם חיבור Micro-USB + מקלדת של מייקרוסופט מעולה, דקה ושקטה בחיבור USB. שאלתי היא במקרה הספציפי הזה של המחשב שאני מתכנן לקנות האם אני צריך יותר מזה? ובכל מקרה הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם על עכבר+מקלדת שיהיו ללא סוללה וללא כלום (כמו חיבור WiFi לדוגמא שהבנתי שאין צורך בסוללה בכלל וזה מעולה לדעתי). וכמובן במחיר סביר ממש עד כמה שניתן... תודה רבה לכם!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.