ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי יום הולדת (15) עוד מעט וכמתנה בקשתי מחשב חדש (מי לא?!) עכשיו.. יש לי מידע ממש בסיסי ואפילו פחות במה שקשור לחומרה :-/ אז רציתי שאולי אתם.. אלה שמבינים בחומרה.. תעזרו לי להרכיב מחשב עד 7000 ש"ח... (ואל תתחילו לריב לי פה ביניכם מה יותר כדאי לקנות, מה שאתם נוהגים לעשות ותתמקדו בשאלה שלי בבקשה ...) בתודה מראש, יותם אורן...
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיהיה מאוד אבל מאוד חזק וכאן יש לי לבט... מצד האחד AMD Athlon Xp 1900 מעבד מאוד חזק בעל ביצועים טובים אבל, אני יודע של-AMD יש בעיות התחממות ואצלי בבית (שאין מזגן) בקיץ הבית הופך לסאונה רותחת הטמפ' עולות ועולות... אז מה שווה המעבד אם הוא ישרף ??? ומצד שני Intel Pentium 4 2.0/2.2 Ghz אולי יש קצת פחות ביצויים ומחיר יותר יקר אבל אני יודע שיש פה אמינות בנושא התחממות המעבד.... א-ז !!! מה אני בוחר לעאזזל ????? אני רוצה לשמוע חוות דעת של מומחה שלא סתם אומר אההה כך איי אמ די זה טוב אני רוצה מישהו שיסביר לי במפורט איזה מעבד לקחת למה ומה יותר מומלץ ??? ??? המחשב שאני רוצה לרכוש לא יעלה על סכום של 90…
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לישאלה נוספת, אמרתם שה - ALTEC ADA880 טובים יותר למוזיקה מאשר למשחקים ובאתר של ALTEC רשום שהם מיועדים בעיקר למשחקים בעוד שה - ATP 3 מצויין שהם בעיקר למוזיקה... ועוד מוזר ש - ATP 5 בכלל לא מצויים באתר שלהם !!! זה מעניין אותי מכיוון שאני מתכוון לקנות בקרוב מערכת רמקולים ואני מתלבט בין ה - ATP 5, ATP 3, ADA 890, השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה ופה ושם גם משחקים איזה מערכת כדאית ?!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת סורק (שהסורק יכלול משטח הסורק + מזין מסמכים אוטומטי) עם חיבור לרשת ביתית חשוב לי מאוד שהדיו שלה לא יהיה יקר ושתמיד תיהיה אפשרות למצוא לה דיו בשוק כלומר שלא יהיה מצב שאחרי שנתיים פתאום אין לי מאיפה לקנות דיו כי כבר לא מייצרים ואין לי ברירה אלה לקנות חדשה אני לא מדפיס הרבה דף פה דף שם וגם לא כל יום, אולי אדפיס יותר ברגע שתיהיה לי אפשרות מה אתם אומרים על המדפסת הזו? https://ksp.co.il/?uin=37203&select=.1053..222.&txt_search= ומה לגבי דיו תואם\ממוחזר?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם למארז הזה ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan? יש USB מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לרופא שיהיה פשוט קל לתפעול ונוח, כדי לסרוק את כל המסמכים שהוא מקבל. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איפה ניתן לצרוב עברית למקלדת, אני לא רוצה לכער אותה עם מדבקות!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-