ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו רכש או ראה את המערכת ומסוגל לכתוב כמה מילים.. הנה האתר שלהם בו אגב, הם מביאים פירוט מלא ומעולה לטעמי על המארזים שלהם 3R SYESTEM תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!!!! רציתי לשאול שמו לי במארז ספק כוח MI-ATX400 . האם הוא טוב מבחינת כוח. יש לי ככה AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS ??? ??? ??? ??? האם הספק מספק לי את ה כוח הנדרש??????????.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק לכרטיס טלוויזיה של pinnacle שמתחבר דרך כניסת com למחשב מישהו מכיר תוכנה שאני יוכל לגרום לשלט להפעיל ולשלוט על תוכנות אחרות? ניסיתי את התוכנות שמצאתי בחיפוש בת'רדים קודמים אבל הם לא עבדו תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אבא שלי בחו"ל והוא אמר לי לתת לו כמה אופציות לקניית עכבר. אופטי (לא חייב אלחוטי אבל אם כן אז עדיף נטען). נתתי לו כבר את הMX500 וה 700 ואני צריך עוד לפחות אופציה אחת ששוה קניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-