עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shlomom,

שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  4. למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by SuBeX,

אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Diman82,

(שיניתי את הכותרת, נראה יותר ענייני עכשיו?) הקדמה בקטנה.. רוב משתמשי המחשב יודעים איך המדפסת עובדת - מרססת צבעים בכמויות שונות בשטח מסוים, וכך מתקבלת התמונה הנדרשת.. לפני כמה ימים נתקלתי בבעייה פרקטית ולא שיגרתית: נוצר הצורך להדפיס משהו על שקופית, לאחר שהדפסתי, נזכרתי (כשהתכלתי על התוצאה) שהמדפסת לא מדפיסה בלבן!. למישהו יש מושג אם יש אפשרות להדפיס בצבע לבן?!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..

9. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by Lirans,

שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש

11. Started by ekmo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E520B750-018B-4DE9-BD68-74160C189336}&details_type=1&itemid={300006E9-8762-41F1-B77B-839A5C99C1B2} תודה מראש והרבה בריאות

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. Started by גיא,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!

14. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by galCool,

שלום, אני מחפש מארז+ספק ב500 שקל מהחנויות זיגזג או לוגיק. יש לי מעבד 820 ו6800GS. אני אהבתי את הcooler master 532+380W תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by alexta-z,

שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.

20. יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. Started by ooooooo123asd,

האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by kaminari123,

כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

25. Started by PhP dUdE,

זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.