עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PhP dUdE,

זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by rino,

שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by shlomom,

שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by levy18,

אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Nijhuis,

אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. אני מחפש לקנות מצלמת ועידה במקסימום 300 שקל.. אבל כולם נראות לי בעלות אותן אופציות פריימים לשנייה רזולוציה... בעצם מה ששונה זה המראה והמחיר? או שרק אני רואה את זה ככה.. בקיצור למישהו יש המלצה למצלמת ועידה בעלת איכות טובה? חשבתי על שתי דגמים שבאים בחשבון: QuickCam® Pro 3000 Creative® WebCam Pro למישהו יש הצעות יותר טובות? או העדפה מבין השניים? הCREATIVE זולה כמעט בחצי מהLOGITECH

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by Zelig,

יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by j,

הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by Pika007,

אחרי שעתיים שחרשתי בכל מקום- מישהו יודע מה לעזאזל התדר של הסט Logitech Easycall? בעיקרון העכבר MX600 עובד על 2.4GHZ, אבל יש לו גם גרסת 27MHZ (שנמכרת עם ה MX3200) בשום מקום באינטרנט לא כתוב מה בשם אלוהים התדר, בכל מקום כתוב RF. אז יופי שזה RF! מה התדר?! X_X תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by shaul,

איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?

20. אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.

21. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

22. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדויק.. תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by ely2001,

יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by barakfire,

חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים