עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofer_mat,

יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. מארזTT shark ספק של HEC 475

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by kinggil,

עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Wizard Of Oz,

רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by p_q,

שיהיה אמין ושיחזיק לכמה שנים טובות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by below_z,

שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by amir_nimni,

אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by FoxMaster,

מקלדת Logitech Logitech Wave USB Multimedia Keyboard Black (English Only עכבר Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Altec Lansing VS2421, 2.1 למשחקים .. הוא יקנה גם אוזניות .

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Alex89,

יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..

18. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום. כל המידע מסופק בכותרת... הספק צריך לעמוד בדרישות של החומרה הזו (+כל הרכיבים הרגילים - מאווררים, הארדיסק, כוננים וכו') ותחת אוברקלוק קל. צריך שיהיה מאוורר היטב ויכנס למארז TT Soprano. תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by moshe_ben_kipod,

מעוניין בהמלצות לאוזניות למחשב, לא אוזניות כפתור, אוזניות עם קשת, או כאלה שאוטמות את כל האוזן או אוזניות קשת "רגילות".

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  22. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E520B750-018B-4DE9-BD68-74160C189336}&details_type=1&itemid={300006E9-8762-41F1-B77B-839A5C99C1B2} תודה מראש והרבה בריאות

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.

דיונים חדשים בפורומים