ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מארז של http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 עם ספק מעפן ג'נרי של 400 W והוא לא מחזיק לי טוב את המחשב.. אני רוצה להזמין את הספק:http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=546846&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ןאני לא יודע אם הוא יתאים בגודל או משהו למארז כי אני רוצה להרכיב אותו לבד..ועוד שאלה זה לא כל כך מסובך להרכיב ספק לבד ואם זה יכול לגרום לקצר כלשהו??
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני צריך עזרה בבחירה בין 2 מארזים שהבדל המחירים ביניהם הוא זעום לגמרי. עכשיו המארזים הם: TT SViking 460 שקל. לינק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1925 אפשרות אחרת היא הסופרטלנט ב370 ש"ח+2 מאווררים ב20 ש"ח לכל אחד. לינקים ??Supertalent CA-601UFK Black? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 המאווררים ב20 ש"ח פר אחד, X2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2590 אלו הם שתי האפשרויות שלי, אני אהיה יותר משמח לפתרון לבעייה שלי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק ולהרכיב אותו אז למישהו יש מדריך עם תמונות כי זה קצת מסובך יש שם הרבה חוטים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לרכוש מדפסת תלת מימד, אבל הוא חדש בעניין ולא יודע על זה כלום. מה צריך לבדוק לפני רכישה ? איזה נתונים חשובים ? כרגע אין לו ממש תקציב כי הוא לא יודע כמה עולה מדפסת חביבה שכזו. זה לא מיועד (לפחות בינתיים) לעיסוק מסוים אלא לתחביב ולניסויים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לשתי סוגי עכברים של לוג'יטק. בהתחלה תיכננתי על הMX 510 של לוג'יטק אבל KSP לא מחזיקים אותו וזאת החנות היחידה באזור שלי שאני יכול לקנות ממנה יש להם רק את הMX 518 שעולה 240 שקל בניגוד לMX510 שעולה 200 שקל. עכשיו השאלה שלי דיי ידועה האם שווה להוסיף 40 שקל בשביל הדגם הזה למרות שזה לא סכום בשמיים אבל איזה עכבר יותר טוב ה518 או ה510 אני מתאר לעצמי שה518 כי גם הוא יותר יקר אבל מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם מישהו משתמש במשטח לעכבר הזה או שמע מחבר איך הוא וכו. כמו כן, האם העכבר MX510 באמת יותר טוב מקודמו ה - MX 500 .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מיטלבת בין שלושה עכברים : LOGITHEC G5 LOGITHEC MX 1000 LOGITHEC MX 610
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לקבל קצת מידע על המארז COOLER MASTER Centurion 1 CAC-T01 CASE על יכולות האוורור שלו, כמה מקומות למאווררים יש בו ומה גודלם. עריכה: לאחר חיפוש רציני: מאוורר 80 מ"מ אחורי ועוד 80 מ"מ קדמי ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-