עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by giliboy,

?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by idoyi,

אני צריך המלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים כי שלי כבר עשה את שלו (7 שנים של ג'ניוס - מכובד ) בקיצור צריך להיות עד 200 ש"ח בערך ואם יש משהו ממש טוב אז אפשר להתגמש עוד טיפה אופציות שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378057 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472600 תודה...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ekmo,

שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by TheShadow,

*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. הסט נקרא: Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0 (לינק לדגם: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7 ) איפה אני יכול למצוא את זה בארץ וכמה זה יכול לעלות לי??

6. Started by TheMadKow,

שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by barkley,

שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by noam,

אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by מא2שי,

שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by at,

קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by om510,

אני מיטלבת בין שלושה עכברים : LOGITHEC G5 LOGITHEC MX 1000 LOGITHEC MX 610

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  18. תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by yaron1000,

כנראה שאני הולך לקנות מחשב בקרוב עכשיו בחיפוש ברשת מצאת את החנות הזאת ממורי ואולי אני אקנה ממנה תמחשב אין שם ספקי כוח של HEC אוו מארזים שלהם שזה בהתחלה מה שרציתי לקנות יש שם מארז של Foxconn הדגם הוא 3GTH001 שזה מה שכתוב בתיאור3GTH001 400Watt Thermaltake PSU אם PSU זה הספק כוח ? ןאם הספק הזה נחשב לבסדר את החברה של המארז אני יודע שהיא עושה לוחות אם לחברות אחרות ואם המארז בסדר? במחשב כנראה היה X2 3800 וGF6800 GS הנה אתר של המארז http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 וזה אתר של החנות http://www.memorypc.co.il אם אתם יכולים למצוא מארז +ספק כוח במחיר 400-450 שקל תודה לכל העונים ומצטער אם לא הייתי צריך לפרסם את האתר של החנות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. שלום לכולם, לפתע התחלתי לחשוב על הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר וזה פשוט לא יוצא לי מהראש, לכן החלטתי לפתוח את האשכול. כרגע יש לי עכבר אופטי פשוט (MD-335) שקניתי ב-120 ש"ח לפני מספר שנים טובות, בעיקרון אני מרוצה ממנו למרות שהוא ג'נרי (אין לי מושג מה החברה, רק דגם). מה שמטריד אותי, זה שאני לא יודע מהי הדרך הטובה ביותר להחזיק את העכבר. אני לדוגמא, מניח את החלק התחתון של היד על השולחן ומאותה נקודה היד כמעט ולא זזה, רק האצבעות מניעות את העכבר לכיוונים שונים, כמובן שיש מקרים בהם אני כן מזיז את כל היד. תמיד חשבתי על זה שהדרך הנכונה ביותר היא לשים את כל כף היד על העכבר, כך שלא יהיה מגע עם השולחן, הבעיה היא שעם העכבר הנוכחי שלי זה לא ממש נוח ורמת הדיוק יורדת. איך אתם משתמשים בעכבר…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by yoav9,

המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. אני צריך לדעת כמה הייתם משלמים על המארז Supertalent Aluminium CA-601UFB Black כולל 2 מאוורים + הרכבה.. (+ 2 מאוורים שאני מוסיף משלי מאוורים איכותיים) כמה לדעתכם שווה בשקלים? תודה. זה המארז : http://noacomp.co.il/uploadimages/180/499143.JPG לידיעתכם, מחיר בנועה.קומפ : ¤520.00 (החנות היחידה שמוכרת את המארז בארץ לידיעתי)

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .

25. Started by Black_Citadel,

קניתי מLOGICPC מוצר שנקרא ERGONOMIC GEL PAD... המוצר נראה יפה מאוד חיצונית וכו' וכו'.. אבל - אני לא מצליח להתרגל לכרית ג'יל הזה, אני כאילו צריך להרים את היד מעליה ולתפוס את העכבר שזה מעצבן מאוד ואפילו מעייף את המפרק, אני מפספס פה משהו ? הכרית ג'יל אמורה להיות כלפי הצד ושאני ישתמש בה רק כשאני "במנוחה" או משהו ?

דיונים חדשים בפורומים