ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את ה RADEON 9700 PRO של GIGABYTE ואת ה 8RDA+ של EPOX. האם ספק של 300 וואט יספיק (ספק HEC מהמארז של COMPUCASE 6919) ??? * ככו בחשבון שאולי אני מוסיף גם איזה שני מאוורים של 80 mm.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מישהו שמציעי לי ספק של CODEGEN. איך הספקים שלהם? דרך אגב הספק הוא 350W
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת בעלת יעוד עיקרי להדפסה בשחור לבן ומעט מאוד בצבע. כמו כן שתהיה חסכונית בדיו - לא להחליף\למלות מחסנית כל שבוע. וכמובן מחיר זול ואמינות
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מארז חדש מאלומיניום גדול מאוד ואני יחבר בו את הכל בכבלים עגולים כמו שצריך יש לכם המלצה למארז הכי טוב והכי גדול שאני יכול לקנות במקסימום 700-800 שקל עם מקום מוכן מראש ללפחות 5 מאווררי 80 מ"מ...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היופ ביקרתי אצל אבא שלי במשרדו, לאחר שיחה קצרה עם אחד העובדים שלו התברר לי כי קיים מקום שבו הם מאחסנים את כל המחשבים והציוד שאינו בשימוש, מין מזבלה של ציוד ישן מאוד (אך לפעמים שימושים) שנכנסתי לחדר ראיתי ציוד מחשבים זרוק בכל פינה (מסכים,סוייצ'ים,ציוד לרשתות,מחשבים שלמים,מה לא !?) ! לקחתי את המצלמה והחלטתי לצלם לכם קצת נוסטלגיה ! בכל אופן למישהו יש רעיון מה לעשות עם כל היט סינקים האלו או בכלל מה יש לעשות עם כל הציוד הזה ?. אז בואו נתחיל: http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea65d3faf936d.jpg אלו הם המחשבים בכניסה לחדר שמהם לקחתי את השלל שתראו בהמשך ! http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6bf42eda13a.jpg עוד קצת ציוד... http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6df4…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, למישהו פה יש המלצה על בטריות נטענות טובות ששוה להשקיע בהם את הכסף? או שאין משהו טוב באמת, והכל אותו דבר? אשמח לקבל המלצות לגבי בטריות נטענות+מטען כמובן וגם מחירים שלהם אם אפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ax01sldw
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-