ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג לעכבר כי נמאס לי מה X500 הישן הזה. אז אני רוצה לקנות או LX7 או mx revolution עכשיו אני יודע שmx revolution הרבה יותר טוב אבל הוא יותר יקר וזה אומר שאני צריך לחסוך הרבה יותר זמן ולכן אני מעדיף לקנות את ה LX7 הזה. מה עדיף?,וספרו לי mx revolution מה הקטע עם הגלגלת שלו בתודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם. לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7. לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution. קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי א…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת מולטימדיה שמתאימה למשחקים, התקציב צריך להיות סביר. הצלחתי לראות 2 דגמים של לוג'יטק . הכיתוב על המקשים הוא הדפסת משי ולא חריטה האם ההדפסה יציבה ולא מתקלפת?. אני מכיר מקלדת בסיסית של מייקרוסופט ששם האותיות חרותות אך יש שם שימוש כפול במקשי f וגם מקש נוסף שמקשה על החיים f lock . ולכן אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
-
האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המלצות על אוזניות שיש איתן מיקרופון ביחד. האוזניות של לוג'יטק טובות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-