עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GEVER1,

איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by solo53,

עד עכשיו עבדתי עם מארז פול טאור 6 מיסלות לכוננים כי היו מותקנים מלא דיסקים וכוננים הכל בוטל נישאר כוננן 1 ודיסק אחד במגירה נישלפת כל החורים בחזית נסגרו יש רק שני מאוורים אחד בחזית למטה השני מאחור למעלה מעל הספק המחשב עם AMD ישן XP2800 בעבודה קשה מגיע ל 49 מעלות קירור מקורי חוץ מיזה אין שום מאוורים עכשיו לעינין רציתי להחליף למארז אחר מידי ניסיתי על מארזי שלי הגעתי עד 4 מאוורים אבל העינין מתבשל ברצוני להחליף את המארז הגדול כי הוא כבד "מברזל" בקושי ניתן להזיזו מניסיונכם הייתי רוצה המלצה על מארז שלפחות יתן ביצועי קירור כמו הישן הבעיה במארזים הקטנים יותר כי הספק נימצא בחלק הגבוהה האחורי של המארז ותמיד יתחמם הלוח הוא ATX גדול ויש מארזים שבקושי ניכנס בו מדובר על מיספר מארזים כ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. Started by Zakash,

אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות צבע איכותיות. בבקשה תמליצו לי על משהו זה די דחוף...

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  7. תקציבכם: 400 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? תכנות בקשות מיוחדות: אשמח לתאורה. מחו"ל או מהארץ? ksp /ivory בסדר גמור. תודה

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by berko,

אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by teddy85,

אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by duk4u,

http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=8003

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rhx,

את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by e.N.m,

היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shloosh,

התמונות כאילו יוצאות באיכות פחות טובה כאשר מצלמים בתוך הבית בלי הרבה אור שמש או בלי פלאש!!! זה קצת מוזר אבל לא רואים טוב ככה... זה משהו בהגדרות??? אולי לכוון את ה-IS0 כשיש פחות אור?? או לכוון שהמצלמה תצלם במצב אור מסויים??? כמו UV או floresent?? או day-light נניח??? או שהחיישן אולי דפוק???-אולי נגרם כתוצה מחשיפה למסך מחשב וטלוויזיה? שאני עושה עם פלאש האכיות הרבה הרבה יותר טובה!!! המצלמה היא של canon שכחתי את הדגם... הנה התמונות: http://www.angelfire.com/hero/lol0/notverygood.JPG http://www.angelfire.com/hero/lol0/good.JPG מה זה אומר???

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Home Boy,

קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. הספקים FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או ENERMAX LIBERTY 400W הדיסק קשיח הם Maxtor DiamonMax 10, 6V250F0, 250GB, 16MB, S-ATA/300 NCQ, 7200RPM או WD CaviarXL WD2500KS 250GB S-ATA/300 16MB 7200RPM תודה מראש לתגובות

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by oriklo,

יש חנות בארץ שמוכרת את המקלדת הזאת? ואם לא, יש מקום מומלץ להזמין מחול? ואם אני מזמין מחול, יהיה לי אפשרות לכתוב בעברית בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מתאם USB למחשב לג'ויסטיק של פליסטיישן2 מהאתר http://enjoystick.co.il/shop/product.asp?productid=90&catcode=9&AdCat=9&parentid= ואני לא יודע אם זה פועל :xyxthumbs: :xyxthumbs: תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. כי המחשב שלי נמצא במקום בעייתי, ולמקלדת שלי קניתי כבל מאריך כדי שאני יוכל להשתמש בה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by kikoo,

שלום. אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת (לסימולטורים מן הסתם) וכמה שיותר כפתורים שאפשר להגדיר, איזה ג'ויסטיק כדאי לי לקנות? האם יוצא ג'ויסטיק חדש שכדאי לי לחכות ליציאתו?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by xgamer,

שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...

• 6 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.