ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב לצייר ומחפש לקנות עט איכותית לציור על הטאבלט. אני צריך משהו באמת טוב שיתן מקסימום תחושה של שרטוט על נייר ולא סתם איזה עט בעשר שקל עם חוד/ ראש עבה. יש המלצה? אין בעיה להביא מחו"ל... הטאבלט שלי הוא סמסונג גלאקסי טאב S 8.4
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
v1.03 for Plextor PX-W2410A | D/L Mirror - | Flash Utility - Mirror - -------------------------------------------------------------------------------- What's New: 1. The occasion where it returns from stand-by mode of the Windows2000, correction of the trouble which transfer mode from the DMA is modified to the PIO 2. With the WinXP, correspondence to the problem where the disk of the AutoRun is not automatically executed after the first initializing the after the power source throwing. 3. When the packet format it does the CD-R disk with WinXp environment, after ejecting that media, it inserts, the Audio CD and misconception recognition correction of the trouble whic…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
השבוע שיחקתי הרבה דיאבלו וכמו שמי שמכיר את המשחק יודע צריך ללחוץ הרבה על מקש שמאלי בעכבר עכשיו האצבע שלי כאילו רדומה וכואבת כשמזיזים אותה כמה ימים זה קרה למישהו כבר ? (אחרי גלישה ארוכה או משחק) עשיתם משהו ? (חוץ מלהפסיק) ומה בקשר לאזהרות של מייקרוסופט בתחתית המקלדת בקשר ללא להתעלם מכאבים, לפנות לרופא אחרת זה יכול לגרום נזק לצמיתות :-X :-/ ???
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני יוכל לעבוד איתו על שני מחשבים ? איך העכבר ננעל על מחשב מסוים והאם זה מסובך לשנות לו את המחשב עליו הוא "שולט" בתדירות גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לשאול האם עכבר שמחובר למחשב ל usb 2 יש קצב העברת נתונים נמוכה מל usb 3 ? רציתי גם לשאול אם אני משתמש במפצל usb מהמחשב ולמפצל מחוברים גם מקלדת גם עכבר וגם מצלמה זה יפגע/יחלק את קצב העברת הנתונים למחשב? האם עדיף לפצל אותם בלוח אם עצמו? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך עזרה אני צריך עכבר ןמקלדת אלחוטיים שיהיו טובים גם למשחקים (לא צריך DPI מטורף אבל שלא יתקע וייתן ביצועים סבירים) ותהיה להם קליטה טובה הסטים של MICROSOFT הם זבל מבחינת קליטה וביצועים אז אני מעוניין בלוגיטק הבעיה שאני לא רואה סט אלחוטי עם עכבר נורמלי למשחקים אם צריך אין לי בעיה לקנות בנפרד עכבר ומקלדת ולחרוג קצת מהתקציב העיקר שיעבוד כמו שצריך עצות?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-