ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נוח? טוב? משתלם? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=907811
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במכשיר שעוקב אחרי תנועות הראש של השחקן ומעבירן למשחק על מנת לתת מבט נע במשחק - מתאים במיוחד לסימולטורים אם יש ניסיון נא לפרט יתרונות וחסרונות והאם הוא שווה את מחירו (120$). http://www.edimensional.com/products.html
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות , אם זה ה Hec300watt או generic 400watt עקרונית , אין לי עוד תקציב לקנות ספק של חברה ידועה שהוא יותר מ 300 וואט , ואמרו לי שיהיה לי קשה לעשות אובר קלוק עם ספק של 300 , אז חשבתי על ג'נריק 400... בקשר למפרט שלי , תוכלו למצוא אותו כאן ועד כמה זה ישפיע כל ספק על האובק קלוק... נ.ב יש לי בסך הכל כונן סידירום 1 (dvd) כונן קשיח אחד , ויהיו משהו כמו 2-4 מאווררים. (לא כולל מאורר של המעבד או של הספק עצמו) תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היא עולה בסביבות 450-400, איך היא? האם יש מתחרים שיותר טובים ממנה (בסביבות אותו מחיר), אם יש הביאו דוגמאות..................... לינק למצלמה.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-