עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sheseq1,

אני מתלבט בין שני המארזים: 6aR6 6A19 עבור המפרט הבא: core 2 duo 6400 ASrock conre mother board graphic card- 7600 gt psu- fsp 400w active pfc מי משני המארזים 6aR6 או 6A19 עדיף מבחינת קירור, שקט? האם יש צרוף אחר של מארז וספק כח שיחזיק מערכת זו במחיר נמוך מ 700 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by mikibit,

אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )

7. שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Eled,

אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RoD,

איזה מההגאים עדיף למחשב[מתנה לבר מצווה D:]? הDFP מיועד לפלייסטיישן 2, אבל ראיתי שיש לו חיבור USB אז הוא פועל גם על המחשב, השאלה היא אם יש לו דרייברים רשמיים.. הMOMO Racing[לא הMomo Force] יותר חדש ומיועד למחשב, יש לו דרייברים רשמיים.. לDFP יש זווית סיבוב של 900 מעלות[2.5 סיבובים לכל צד] לעומת הMR עם 240[0.66 עד לנעילה].. בעקרון גם אין הרבה משחקי מחשב שינצלו את הזווית סיבוב שיש לDFP ואז אני אוכל להשתמש בו רק במצב של 200 מעלות[או שזה תקף רק לPS2?] * http://www.deafgamers.com/04_05reviews/logitech_drivingforcepro_ps2.htm בביקורת הזו על הDFP, כתוב שמאחר שזה הגה USB חיברו אותו למחשב והוא פעל במצב של 200 מעלות ובלי פורס פידבאק.. אני כנראה אלך על הMR, אבל אם למישהו יש חוות דעת ע…

12. Started by speed42,

ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zivler,

אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by spektrum,

אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  17. Started by Artimes,

שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. AOpen Case: H700 מדגמי B או C (אני מעדיף B) עריכה: אבל בכל אופן לא A כי הוא לבן ואני מחפש שחור.. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by מקס,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by PeaS,

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Vladgi,

יחזיק את 2600barton 9600xt256 epox 8rda3+ 1 hdd maxtor 4 fans ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.