עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EITANPP0,

שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  2. שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה איך אני מדפיס באופן אוטומטי (ולא ידני) הדפסה דו צדדית במדפסת: Brother MFC7840W תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by davidsskory,

חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

5. Started by ofekd23,

אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by israeliboyx1992,

שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב

8. Started by Arkadi.Krr,

קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה

9. שלום! אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון. ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI. אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר: יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן. לדוגמא: העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI. לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים... אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה... תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש. אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה! ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  12. המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by avivboker,

אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HttpShare,

יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by ronigrr,

תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bee2BeeFree,

היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sagim194,

אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by Night_Fox,

יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים