עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by מנטה ריי,

המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

4. Started by koraldon,

האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה

5. Started by !elad!,

קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?

6. ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. Started by vacuuuum,

רציתי לשאול, עד כמה פאד איכותי משפיע על הביצועים במשחקים? יש לי תקציב של 300 ש"ח האם שווה לקנות עכבר ופאד או ששווה יותר להשקיע רק בעכבר ולהשאר עם פאד ב20 שקל? ואיזה פאד מומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. Started by compman12,

שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  12. http://thermaltake.com/product/Accessory/keymou/a2354/a2354.asp מה אתם אומרים שווה קנייה? זה עולה בערך 140 ש"ח

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. לשימוש ממרחק של שני מטרים בין המקלדת/עכבר למחשב - מהו הסט הכי זול אך אמין שניתן למצוא או להרכיב ? רצוי מIQPC ובסביבות 250 ש"ח - אך אם יש משהו טוב בחנות אחרת או ביותר כסף, אשמח לדעת מהי ההצעה הכי מינימלית. תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by Jenia24,

צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by avihy,

מחפש דרייבר למדפסת hp psc 1410

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by anonimoos,

איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. נשבר לי אחד מהפרפרים של המאורר.יהיה לי על זה אחריות? יש לי תמחשב חצי שנה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by halo,

איזה מצלמת אינטרנט די פשוטה של לוג'יטק כדאי לקנות ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים