עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by boogie,

האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות

3. אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by tzvia8,

שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

5. שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה

6. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by rafiisak,

שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by maccabeast,

האם המצלמה הנ"ל שווה משהו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33705 תודה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים

14. Started by sagim194,

אוקי אז ממש חשוב לי לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה את העכבר. כולם אומרים שעדיף את da אך לפי דעתי זה רק בגלל שיש עליו את הסמל של razar תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by bagetrek,

חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. כלומר אם אני לא בבית ויש הפסקת חשמל הוא יוכל לכבות את המחשב בעצמו ידנית? פשוט הבנתי שיש אל פסק שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. והאם הדגם הזה (PR) זאת הסדרה החדשה שלהם? חוץ מזה, אתם ממליצים עליהם? כי יש גם חברות כמו OMEGA, SUSTAINER ועוד. אני רוצה לקנות כחול לבן אבל אם הוא פחות טוב מאחרים אשמח לדעת...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by superginiman,

EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by yigal83,

מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by Green,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2456529 כמה אתם חושבים שזה צריך לעלות? ומה דעתכם על הסט בכלל הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by frodo,

Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Chymes,

יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..

דיונים חדשים בפורומים