ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע נהרסה לי המדפסת וכבר אי אפשר לתקנה לכן אני צריך לקנות מדפסת חדשה ומכיוון שאני לא הכי מבין בעולם במדפסות אז חשבתי לשאול אותכם. אז ככה אני צריך מדפסת יחסית זולה מקסימום 400-500 שקל, חייב שיבוא כבר עם דיו, ושפשוט ידע להדפיס טוב ושהדיו שלו לא כזה יקר או שאפשר לקנות את הדיו שלו בצורה ממוחזרת.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת PDA וכמובן שאני רוצה לקבל את המקסימום בהוצאה מינימלית. בכל אופן, נתקלתי בחנות שמוכרת ipaq h3835 בפחות מאלף שקלים. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מסוג מיו 350. אני רוצה לנווט עם המכשיר. לפי המפרט הטכני שלו, האנטנה היא פנימית (בניגוד לדגמים אחרים שבהם היא נשלפת). האם דבר זה משפיע על הקליטה? אבקש לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PalmComp&model_id=411941
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-