ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לכיוון טלוויזיה מה זה המושגים RF D/K RF B/G RF I/I ודבר שני באיזו שיטה עובדים בארץ ? PAL או NTFS
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת קונרו ומתלבט בקשר למארז... האמת רציתי את ה Aurora 570 אבל ראיתי שמחירו עלה והופסק הייצור... האם לחכות לדגם החדש שיחליף אותו שבטח יקח עוד זמן עד שיגיע לארץ? ומה דעתם על המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום עברתי על עכברים באינטרנט ואני רוצה לדעת מה הרזולוציה של העכבר הזה כי באתר כתוב שיש לי 1600 זה כמו לmx518 זה נכון http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=LMX500&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=18&aff=Zap תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש הכל טוב ויפה מחשב מצויין חיברתי את המקלדת והעכבר אלחוטי מהמחשב שהיה לפניו ויש לו בעיות זיהוי כשאני מפעיל את המחשב העכבר לא עובד ולא המקלדת ואז בוינודס XP PRO הוא רושם למטה שהוא לא מזהה את ה USB של החומרה הזאת ומהבהב התקן אבל אז כשאני מוציא מנתק את השקע USB של המשדר ומחבר אותו שוב פתאום הם עובדים ואז אם אני עושה ריסאט למחשב הם עדיין עובדים אבל רק כשאני מכבה את המחשב אז שוב התקלה בזיהוי חוזרת מה עלי לעשות? דרייבירים ניסתי להתקין ולא הועיל במחשב הקודם לא היתה לי את הבעיה הזאת!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-