ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשמוע ממכם מה הסט הכי מומלץ בעיניכם ?ומה אתם משתמשים כרגע במחשב שלכם? כרגע יש לי סט מייקרסופט 3000 והעכבר מתחיל לעשות בעיות לחיצה שמאלית נתקעת
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי למחשב הנייד עכבר אלחוטי טוב ואני מתלבט בין 2 העכברים האלה. לפי מה שקראתי, ה-M705 בעל חיי סוללה ארוכים מאוד (אומרים ש-3 שנים, אני מניח משהו כמו חצי שנה), לעומת ה-MX PERFORMANCE שהם בקושי שבועיים. ה-MX נראה הרבה יותר גדול ונוח, בעוד שה-705 נראה לא נוח לכף היד. ה-MX בא עם מטען וכבל USB שניתן לחבר בעת שנגמרת הסוללה, אין דבר כזה ב-M705... יחד עם זה, נראה שיהיה לי יותר נוח לקחת איתי את ה-M705 מבלי חשש שיינזק בתיק עם המחשב. אני מחפש חוות דעת על שני (או אחד) העכברים, מישהו ניסה אותם (או אחד מהם)? -------------- עריכה: עקב בעיות מלאי בחנות שממנה אני רוכש של ה-MX, החלטתי ללכת על ה-M705.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בסביבות ה300 שקל..ללא ספק כוח. תודה. חשוב שיהיה שקט.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם. קיבלתי מצלמת אינטרנט של SILVERLINE שכתוב עליה DC-3120. אני מחפש את הדרייבר שלה. ממה שחיפשתי ברשת זה הופיע כ CHICONY. באתר של CHICONY אין את הדגם הזה. ודרייבר שהורדתי יצא כווירוס שהשתלט על כל המחשב והצריך התקנה של ווינדוס מחדש. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הדרייבר? הבנתי ש SILVERLINE זה שם של יצרן טיוואני ומה שקובע זה הוונדור של הצ'יפ בפנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע משהו על הסט הנ"ל ומשהו שיש לכם לומר על זה? והאם ניתן בכלל לרכוש את זה בארץ? תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את מצלמת ה Playstation3 move שלי למחשב ? (יש בה גם מצלמה וגם מיקרופון ככה שזה יעיל בשבילי. תודה לעוזרים. .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדת ל HTPC שלי ואני שובר את הראש מה לקנות בין השתיים בגדול המיקרוסופט עושה רושם הרבה יותר ארגונומי וטוב הבעיה היא שהוא נעזר בטריפל A סוללות 2XAAA לאומת הלוגיטק שמשתמש ב דאבל 2XAA . הנתונן הזה עשוי להיות בעייתי כי זה בערך שליש פחות סוללה מה שאומר שליש פחות מהזמן עד שהסוללה נגמרת.. יצרן : לוגיטק יחזיק שנה לפי 2 מיליון לחיצות מיקרוסופט 9 חודשים *(אני בדרך כלל מוריד חצי מהזמן שהם מציינים בSPEC) לשאלתי האם זה צריך להיות תחשיב ? (נושא הסוללות) מה דעתכם, מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD בקרוב אני די מתלבט בין LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ל NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 למרות ששמעתי שיש איזו בעיה בNEC, בדגם הזה ספציפית. משהו שקשור לקריאת דיסקים מישהו שמע עליה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
העכבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 והמקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=378170 תודה מראש לכל העונים אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בערך בסכום הזה (יש אפשרות לחריגה קלה) אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-