ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כלומר אם אני לא בבית ויש הפסקת חשמל הוא יוכל לכבות את המחשב בעצמו ידנית? פשוט הבנתי שיש אל פסק שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. והאם הדגם הזה (PR) זאת הסדרה החדשה שלהם? חוץ מזה, אתם ממליצים עליהם? כי יש גם חברות כמו OMEGA, SUSTAINER ועוד. אני רוצה לקנות כחול לבן אבל אם הוא פחות טוב מאחרים אשמח לדעת...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש הבדלים מאוד גדולים במחירים לאותו נפח זכרון (למצלמה דיגיטלית) איזה סוג זכרון מומלץ לקנות למצלמה CANON A70
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם המצלמה הנ"ל שווה משהו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33705 תודה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-