עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rino,

שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by generalA,

קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by !_Evil_!,

אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  7. מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by eran131,

שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שלום לכולם. כרגע יש לי עכבר MX510 (בערך כבר 3-4 שנים) שסיפק אותי מאוד!!. אני צריך עכבר בעיקר לעבודות EXCEL, אינט', ומשחקים (כל הסוגים -אסטרטגיה ושוטרים). ושאלה - האם כל העכברים האלחוטיים מגיעים עם מתאם אלחוטי ? ומטען? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by gtf,

p4 2.4 512MB 9800pro 256mb 300W ג'נרי http://img86.imageshack.us/img86/7310/16kz1.jpg

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  13. בעיקרון ההתלבטות העיקרית היא בין המטריקס של טרמלטק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875 לבין טריטון של ג'יגה בייט http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13508 אבל יש עוד כמה אופציות שנתקלתי בהם כמו המארז הזה של רדימקס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2867 או מארז ממש מפלצתי יקר יותר של אירוקול עם מאוורר 14 קדמי + מאוורר 25 בחלון המארז http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אם יש אופציות אחרות שאתם ממליצים עליהם אז בכיף אבל עדיף בסביבת המחירים ומטה.. אם היה כסף הייתי לוקח את הארורה בלי היסוס.. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by MODI,

התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by bneli,

קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by miz,

קניתי כבל למסך XEROX יציאה VGA זכר זכר אך עם הכבל החדש הגרפיקה השתנתה ולא תמכה בצורה טובה, כמו בכבל הישן מה לעשות

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. Started by elia_lan,

שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

19. Started by muam,

שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by RaydeN,

טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by semi-t,

היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by b-or,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=931 אני יכול להשיג אותו במחיר הזה.. אולי יותר זול והרזולוציות מתאימות לי. לא מצאתי עליו שום מידע באתר של UMAX. הסורק נחשב דק? יש לו תקלות מיוחדות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים