עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא יכול לחרוג בשקל מהתקציב, וצריך שהוא יכלול גם את מחיר המשלוח. המפרט שהספק כוח אמור לתמוך בו: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (המעבד ב-OC ל-3200) ABIT NF7 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV WD 80GB 7200RPM JB 512MB TwinMos DDR PC3200 בקרוב אני מתכנן להוסיף גם צורב DVD NEC 3540 וכונן קשיח WD 120GB. הדרישה הכי חשובה מהמארז היא האיכות. אני עד עכשיו עבדתי עם מארזים ג'נריים באיכות זבל, וכבר נמאס מהם. אני רוצה משהו איכותי, בנוי טוב, איוורור טוב (120MM מקדימה, 120MM מאחורה). אין לי בעיה עם מארזים כבדים, כי בקושי מזיז את המארז. אז כמו שאמרתי, התקציב למארז+הספק כוח הוא 687 ש"ח (ובבקשה שמחיר המשלוח יהיה כלול). תודה לכל העוזרים. בבקשה אל תמליצו על מארזים של COMPUCASE. א…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Tharbad,

דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by V00d00,

אני בונה מחשב עם הנתונים הבאים: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 1 690 690 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 270 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 1 2540 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 265 265 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Sviking …

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by Yair Tz,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8429 אני בשלבי רכישה של העכבר הנ"ל, האם יש מישהו עם אותו העכבר ורוצה לחלוק את דעתו?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by dudi2002,

יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום כולם לאחר "הנקיון" החודשי שאני עושה לכול המחשב מפרק מנקה אבק מנענע מקלדת , מנקה מסך , מוציא אבק מהימקורופון והאונזיות מנקנה תסקיטז של המקלדת והעכבר מת הmx510 כנראה בגלל המים שנכנסו אליו הלכתי לחנות ממנה נקנקה העכבר והם לא הסכימו להחליף אותו משום שהם אמרו שנהיה קצתר והם לא מכסים אז החלטתי להשקיע 200 שקל בעכבר חדש קיצר קניתי תאינטלמאוס אקספלור של מיקרוספוט ב195 והעכבר הזה מדהים הרבה יותר נוח ליד (לאנשים בעלי ידיים גדולות כמוני) והאמת גם לא הרגשתי בכלל הבדל בין העכברים בנוגע למהירות תזוזה והאמת אפילו יותר לטובת העכבר של מיקרוספוט. אז מה אתם חושבים על העכבר הזה? והאם זה רק אני שהרגשתי שהוא יותר טוב מ 510 ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by albert13,

אני מחבר את הכבל של הלייקוסה ליציאת רמקולים ואוזניות אני מחבר את הרמקולים דרך הלייקוסה זה מתחיל כזה להוציא צליל ממה חלש כאשר כרגיל זה מוציא הרבה יותר חזר מה יכולה להיות הבעיה?< יש לי רמקולים CREATIVE A300 אין להם שלט(או שלא קיבלתי ) תודה לעוזרים נ.ב הבאתי את המקלדת לKSP והרמקולים אצלהם עובדים טוב אז איפה הבעיה ? עריכה: עכשיו בדקתי אוזניות שלי מעפנות כאלה של הפלאפון והם עובדות אותו דבר על הלייקוסה וגם על המאזר(יענו חיבור ישיר) ורמקולים עכשיו שמתי לב שגם הבאס ממש ממש נחלש בבקשה תעזרו לי אולי איזה דרייבר לרמקולים יש דבר כזה? אני חיברתי את הרמקולים של אחי והם עובדים אולי יש פאק ברמקולים למרות שלא ניראלי כי הם עובדים מעולה כשהם מחוברים ללוח אם ישירות...-בדקתי לפני כמה שעו…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס. מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  13. האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Le0n,

המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by generalA,

קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by prince amir,

באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by RaZerz,

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. אני משתמש בעכבר של לוגיטק כמו שכתוב למעלה והכפתורים Back + Forward שבעכבר לא עובדים בפיירפוקס אבל בשאר התוכנות כן... מה ניתן לעשות בשביל לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by אחד שיודע,

היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by frodo,

Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Y.k,

טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. יש לי עכבר של מיקרוסופט Explorer 4 ואני רוצה לקנות עכבר חדש הסתקלתי קצת בפורום וראיתי משהו כזה שיש קשר בינהם ציטוט : לקוח מ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160353.0 אני משחק ברזולוציה 1280*1024 ואני צריך עכבר חדש משהו כמו G5 עם משטח QCK+ כדאי ??????

24. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. מדובר במכשיר שעוקב אחרי תנועות הראש של השחקן ומעבירן למשחק על מנת לתת מבט נע במשחק - מתאים במיוחד לסימולטורים אם יש ניסיון נא לפרט יתרונות וחסרונות והאם הוא שווה את מחירו (120$). http://www.edimensional.com/products.html

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים