ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד דיסק ההתקנה של מדפסת CANON MX300 האם יש דרך להוריד אותו או לרכוש אותו ממקום כלשהו? תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי voodoo 4 4500 והחלטתי להוציא אותו לפנסיה..... כרגע אין לי הרבה כסף כי אני אמור לקנות עוד כמה חודשים את מעבד לוח וזיכרון חדש אז הכי הרבה שאני יכול להוציא כרגע על כרטיס מסך זה 500 שקל? למישהו יש המלצות במחיר הזה? או אולי משומש? בבקשה עזרו לי, אני מנסה לשחק במשחקים והם עושים לי חרם על הכרטיס מסך ולא רוצים לעבוד.... תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר שבוע בין חנוית מחשבים מחפש מדפסת זולה וחסכונית וכבר לא מוצא את עצמי אני מחפש מדפסת משולבת,לא חייב עם פקס אם זה יוזיל עלויות,בסביבות העד 350 שקלים האם כדאי עם 4 מיכלים? האם רק עם 2 מיכלי דיו איזה חברה כדאי ואמרו לי שיש מדפסות עם מחסניות XL תמליצו לי בבקשה על דגמים כדי שאוכל להדפיס בלי לקרוע את הכיס מה שנקרא הרוב אני מדפיס בצבע שחור לבבן השימושים של סטודנט
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את המדפסת שלי, היה לי Lexmark X1100 שכבר מאוד ישנה, וקניתי בחמישי HP J6413, שאני מאוד מאוכזב ממנה והולך להחזיר אותה (בעיקר בגלל שאין תמיכה בכלל של HP לWIN 7). אז אני צריך בבקשה המלצה למדפסת משולבת עד +-700 שקל. חשוב לי כמובן שהדיו יהיה זול (כמו לכולם), שתהיה WIRELESS ושתהיה כמובן עם סורק ופקס. זו מדפסת לשימוש ביתי ככה שנראה לי שהזרקת דיו זה בסדר, יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-