עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SubX,

חשוב לי שהם לפחות TOWER עד FULL TOWER

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by maverick,

אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תכנסו ל http://www.compucase.com.tw ואז בתפריט ל COMPUTER CASES ו ATX SUPER MIDI TOWER CASES ותראו אותו. חיפשתי אותו בחנויות בארץ אואין אותו אבל גם בחו"ללא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו. מישהו יודע מתי הוא יצא ויגיע לארץ?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  5. קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  10. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by yonni,

אני קונה מחשב חדש- כנראה אינטל 2.4 עם לוח GIGABYTE 8SQ 800 ULTRA' 2 יש לי הרד דיסק WD 80 ן- הרד דיסק SEAGATE 20 ישן איזה מארז אני צריך ואיזה ספק? מעדיף לקנות את זה כיחידה אחת מאשר להרכיב. האם 300W יספיקו... חשבתי בכיוון COMPUCASE 6A19 או 6919...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Shortboarder,

כמה עולה מצלמה כזו,משהו לא רציני,בוא נגיד הכי זול שיש???? (בערך)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. למישהו יש אותו או מכיר אותו?? הוא מארז טוב, יפה , מדהים, שימושי? הוא לא זבל? דחוף בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by who_Cares,

זהו ;D

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by Crash5,

CPU : Cache 512Kb - 478 pin 0.13 Micron @ 2.4Ghz Intel® "Northwood" Pentium A 1.6Ghz - L2 300W/350W/400W? איזה חברה? עדיפות לספק שקט!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל מדפסת יותר טובה ויציבה שתחזיק יותר זמן ולכן תמליצו לי על מדפסת משתלמת בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מתלבט עכשיו בין קניית Olympus D-380 ל HP 720. גודל התמונה לא ממש משנה לי (2 מגהפיקסל) מספיק לי. אך מה שחשוב לי זה איכות התמונה ואיכות המצלמה עצמה... מבחינה חיצונית האולימפוס נראית הרבה יותר טוב אך ל HP יש זום X3 בכל מקרה איזו מצלמה איכותית יותר?\נותנת תמונות איכותיות יותר.. ולאיזו יש עדשות איכותיות יותר. אשמח לשמוע את דעותיכם.. 8) דרך אגב אם יש עוד מצלמות שעדיפות (בתקציב של המצלמות הנ"ל) אשמח לשמוע.. 8) 8) 8)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by ccc,

<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Started by shahark,

שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. אני מחפש מצלמה דיגיטית לצרכים רגילים (לא מתעסק בצילום מקצועי או משהו כזה) 1)חשוב שתהיה מחברה מוכרת וטובה! 3)חשוב שיהיה בא פלאש 4)חשוב שתהיה קומפרטית ונוחה לניווט 5)חשוב שיהיה לה מסך LCD (צבעוני) 6)חשבו שאיכות התמונה תהיה טובה! ורזולוציית התמונה גם כן! זהו בצעם זה כל מה שאני צריך במצלמה.. התקציב שלי הוא 1000NIS +- תודה מראש.. דרך אגב מה דעתכם על Olympus C 120 ? http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-120 או http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=955266 (דרך אגב מי מהן יותר טובה?) מחכה להצעותיכם ! (:

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים