עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. שלום לכולם , החלטתי שמספיק לי עם הספק ג'נרי שעובד בצורה מכובדת כבר שנה וחצי. מחר אני מזמין ספק כח חדש ורציתי חוות דעתכם על הספק הזה - http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm אני רוצה ספק חזק כדי שיהיה לי אפשרויות אוברקלוק גבוהות. במחיר דומה אני יכול לקנות את ה ANTEC PURE POWER 380W מה לדעתכם עדיף מבין השניים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by RDS,

יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אבא שלי בחו"ל והוא אמר לי לתת לו כמה אופציות לקניית עכבר. אופטי (לא חייב אלחוטי אבל אם כן אז עדיף נטען). נתתי לו כבר את הMX500 וה 700 ואני צריך עוד לפחות אופציה אחת ששוה קניה. תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.

12. כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  13. יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by borg,

אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by rafiisak,

שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by X7-007,

צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by shtrum,

השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. היי! אני צריך המלצה למדפסת ביתית שתכלול את התנאים הבאים: לייזר, ציבעונית, פקס, סורק, מדפסת.... ושיהיה עם חיבור רשת מובנה. כל זה צריך להגיע עד 1700 ש"ח. ראיתי את שתי אלו: http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=3884293&famid=593644&PR=QJ5 http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=701177&famid=375788&PR=QJ5 אשמח לעוד המלצות או חוות דעת. תודה!

20. Started by GNU,

אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by xbx,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by Royz,

Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים