עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by X7-007,

צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by Lior4543,

יש תוכנה כלשהי שאני יכול לשלוט על המיקרופון שלי ? לעשות לו הד , להגביר אותו , להתעסק שם על כל הדברים האלה של המיקרופון וכל זה? (לא תוכנות הקלטה.)

6. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by jeyjey,

הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by shtrum,

השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by BlackBird71,

בירצוני לקנות עכבר חדש לא משנה לי של איזה חברה ואני משחקים במשחקים אני לא רוצה שהעכבר פתאום יקפוץ למקום אחר במסך או שהוא יתכה חשבתי ללכת על הG5 אבל אמרו לי שהוא ליזר וזה לא טוב כמו עכבר אופטי, וחחשוב לי הדיוק. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?

17. יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  18. מה יותר טוב מומלץ עכבר G5 VER-2 או MX - 1000 וכמה זמן מחזיקה הבטריה של ב- MX 1000

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by locke,

מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by NishMa,

איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום לכולם. כרגע יש לי עכבר MX510 (בערך כבר 3-4 שנים) שסיפק אותי מאוד!!. אני צריך עכבר בעיקר לעבודות EXCEL, אינט', ומשחקים (כל הסוגים -אסטרטגיה ושוטרים). ושאלה - האם כל העכברים האלחוטיים מגיעים עם מתאם אלחוטי ? ומטען? תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. אני מחפש את דגם הכי זול שקיים של מחשב כף יד (אבל עדיין חברה מוכרת) וצריך להיות לו אפשרות למקלדת חיצונית, יש למי משהו הצעות (דגם , מחיר ועלות המקלדת החיצונית)? כמו כן איפה אפשר להשיג לא באינטרנט מקלדת ל plam VX בזול? (יש לי אחד אני שוקל לתקן אותו - החלפת סוללה כמה זה עולה , ויש למשהו את מספר של כלנית (החברה שנותנת את השירות)? שבוע טוב, טל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by tzvia8,

שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

25. Started by nesber,

הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים