ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש את דגם הכי זול שקיים של מחשב כף יד (אבל עדיין חברה מוכרת) וצריך להיות לו אפשרות למקלדת חיצונית, יש למי משהו הצעות (דגם , מחיר ועלות המקלדת החיצונית)? כמו כן איפה אפשר להשיג לא באינטרנט מקלדת ל plam VX בזול? (יש לי אחד אני שוקל לתקן אותו - החלפת סוללה כמה זה עולה , ויש למשהו את מספר של כלנית (החברה שנותנת את השירות)? שבוע טוב, טל
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
- חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לחול בקרוב ויש לי תקציב של 80 דולר, החלטתי לקנות מארז בסכום הזה.. בינתיים ראיתי רק את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811156180 שעושה רושם כמארז טוב.. ואהבתי גם את המארז הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811146001 אני רק לא בטוח לגבי האיוורור שלו.. בגדול רציתי לשאול עם המארזים האלה טובים, מי מהם יותר טוב ואם יש הצעות יותר טובות, אשמח לשמוע (80 דולר)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-