ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס. מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי נולדה אחות קטנה(שהיה לו המון מזל טוב), עכשיו לפעמים כשכל המשפחה בסלון הם צריכים להשגיח עליה. לכן הם החליטו לשים מצלמת אינטרנט ליד הלול שלה, כדי שהם יראו אם משהו לא בסדר איתה. הם העבירו כבל USB מהסלון לחדר שלה וחיברו את המצלמה(המרחק הוא בערך 3 מטר). עכשיו בשל המרחק מרבית המצלמות הורגשו ע"י המחשב אך לא זוהו. רק המצלמה הכי זיבלית שהייתה לו הצליחה לפעול דרך הכבל, הבעיה היא שרואים ממש חרא במצלמה ההיא. אשמח לשמוע כל פיתרון שהוא, המון תודה ניב..
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש הבדלים מאוד גדולים במחירים לאותו נפח זכרון (למצלמה דיגיטלית) איזה סוג זכרון מומלץ לקנות למצלמה CANON A70
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי forcefeedback של microsoft (ישן( שהיה מתחבר ליציאת joystick בכרטיס קול. איך אני יכול לחבר אותו היום כאשר יש לי כרטיס קול על לוח האם. ראיתישיש מתאם מיציאת joystick ל-usb אבל לא הצלחתי למצוא כזה בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-