עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by omrik10,

אוזניות עם מיקרופון חיבור 3.5, הכל עבד בסדר עד שהבן שלי זרק את האוזניות מעצבים על איזה משחק, חשבתי התקלקל המיקרופון, אבל מתברר שהכל עובד על מחשב אחר, בדקתי שהכל מאופשר, כיביתי את המחשב, עשיתי disable/enable, uninstall לדרייבר של realtek, חיברתי מאחורה, מקדימה, לא עוזר כלום. אוזניות USB גם המיקרופון לא עובד. יכול להיות שנדפק משהו במחשב ורק המיקרופון לא עובד?, כרטיס קול יעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Höd Aşulin,

שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guest123,
    • 0 תגובות
    • 479 צפיות
  7. שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by Shiker,

מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Lavelle,

יש לי את העכבר והוא חדש מהאריזה, כך שלא נגרם לו נזק שידוע לי. אבל כל פעם שאני הופך את העכבר או מנדנד אותו קצת הנורות איפה שכתוב DPI נכבות העכבר נתקע וצריך לנתק אותו ולחבר מחדש את חיבור ה-USB ואז הבעיה מסתדרת, וזה ממש מעצבן לנתק ולחבר אותו מחדש בגלל איזה נדנוד קטן שעשיתי בלי כוונה. מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע ממה זה יכול לקרות? יכול להיות שהעכבר פגום?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by RISEROLL,

שבר אותי הכסא מאיקאה ב500 שקל כבר איזה 7 שנים התקשרתי ליבואן של HERMAN MILLER הEMBODY עולה 8100 כולל מע"מ הAERON שלא מתאים לגובה שלי ונראה הרבה פחות טוב עולה 7600 מה אפשר לקנות באזור ה5,000?

16. Started by netanelhugi,

קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by ZUMARA1,

חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by X-ShaY,

לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש

23. אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by X7-007,

אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by t-tomer,

שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים