עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי

2. Started by koodkid,

רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה

3. Started by deking,

הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by itaic,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

7. Started by oryosef1,

שלום אני מחפש דרייבר לסורק hp2300c שיתאים לויסטה 64. באתר של HP רשום שוויסטה לא תומכת לסורק. ניסיתי להוריד את הדרייבר של XP אבל אי אפשר להתקין אותו על ויסטה יש פתרון או שאין סיכוי שהסורק הזה יעבוד בויסטה? עוד שאלה אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו? תודה לעונים

8. Started by sft,

הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש

9. Started by SweeT_EviL,

אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..

10. הרי רוב (אני לא באמת יודע את הסטטיסטיקה בנוגע לזה) הראוטרים משדרים בתדר של 2.4 ג'יגה הרץ. וגם הרבה מהמקלדות.. זה לא אמור לגרום לבעיה?

11. לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!

12. האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.

13. Started by Lanzar,

ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by yon,

יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by Slash87,

אהלן, יש לי לפ טופ של דל STUDIO 1535 אני מחפש עכבר קטן וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה אלחוטי, זה לא קריטי אבל אם הרמה של שני עכברים זהה, אני מעדיף באותו מחיר אלחוטי. חשבתי על תקציב כמו 130 שקל בערך... וראיתי בדרך גם את 2 העכברים האלה...: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_2734&PHPSESSID=c5535510 העכבר התחתוןן ואת http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=694826 שעובד על בלוטות. אגב, אם אני משתמש בבלוטות של הנייד לעכבר, אני לא אוכל להשתמש בו להעברת קבצים בו זמנית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים

21. Started by deanh94,

יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by DakloN,

תודה לכל העוזר...

24. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים