ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי את האוזניות כבר שנה+ ומידיי פעם יש לי רעש רקע שמצאתי שנשיפה חזקה מפסיקה אותן. היום עשיתי זאת ופתאום המיקרופון חדל לעבוד. ניסיתי לנשוף וראיתי ששומעים רק אם אני נושף ממש חזק וקרוב, וגם שומעים אותי רק אם אני מדבר ממש חזק וקרוב למיק. מה אני עושה עם זה? הלך המיק? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו שומעים פיקס רק אם אני מדבר ממש ממש מקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון . רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת? ANTEC SmartBlue 350W או ANTEC TruePower 380W ההפרש בינהם הוא 100ש"ח. מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
- ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג. יש באמזון את האוזניות G430 של לוגיטק ב 40 דולר ויש את Sennheiser gsp 300 ב 86 דולר איזה עדיף ? והאם יש משהו אחר שמומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מוכרים בארץ את הספקים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-