ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה. אני מחפש לקנות מדפסת שיכולה להדפיס לי על דיסקים (PRINTABLE). הבעיה היא ששמעתי שכבר לא מייצרים מדפסות כאלה ואם ארצה לקנות אצטרך ללכת על דגם מיושן, האם זה נכון?? אם לא, אשמח להמלצה! התקציב שלי הוא 600 שקל. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז בתקציב נמוך מקסימום 400, המראה החיצוני ממש לא משנה. שיהיה כלול בתוכו ספק שיחזיק מערכת משחקים (350+) ושיתאים למידות האלו: אורך:46cm רוחב:24cm עומק:50cm ובבקשה מהחנות ממורי מחשבים תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... כמובן שיהיה USB2.0 ו- 7 סלוטים לפחות... אשמח לשמוע על חברה\דגם מומלצים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3799 איך הספק במארז הזה או במארזים אחרים של החברה הב"ל? האם הם יכולים להחזיק מערכת עם מעבד כפול ליבה(AMD3800/2) וכרטיס מסך (7600GS)?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שזקוק לתחנת כוח....תנו דעתכם http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1964&page=2
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממליץ בחום . קניתי אותו ב 1650 שקלים . בנוסף קניתי גם : סטיילוס שהוא גם עט רגיל וגם לחצן ריסט 15 $ כרטיס זכרון 128 מגה 60 $ נרתיק אלומיניום קשיח 27 $ מגן מסך 9 $ מטען לרכב 22 $ המכשיר מדהים !!!!!!!!! יש לו רזולוציה של 320 על 320 מנגן MP3 מצלמה דיגיטלית 640 על 480 16 מגה זכרון מובנה . מעבד 144 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלום ראיתי באיזה משרד מארז שולחני במידות 30*35*8 ס"מ האם מארז כזה יכול לקלוט כל רכיב של מחשבים רגילים לוח אם HD ספק כוח CD/DVD ומערכת הקירור תומכת בכל מעבד מה החסרונות והיתרונות של כזה מארז בברכה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-