עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by גיבסון,

למישהו יש מידע האם ייבאו בקרוב את המארזים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by השופט,

יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Bar_B_q,

ממ שלום ! מה קורה? יש לי כניסת lpt אחת במחשב שלי..לוח אם של ג'יגה בייט דגם 7zxe אם זה משנה.. ואני רוצה עוד אחת.. אפילו 2! ובמחשב אחד שמצאתי פעם ברחוב (שלא עובד) ראיתי שיש כזה כרטיס הרחבה שיש בו כניסת LPT ו COM (לא היה לו על הלוח אם..) אבל זה חיבור.. http://www.hwzone.co.il/albums/album18/aad.sized.jpg כמו בתמונה פה.. הכי למטה..כזה השחור הזה הענקי.. ואין לי כזה במחשב.. יש כזה כרטיס הרחבה או איזה קומביה ב PCI? איפה אני יכול להשיג את זה? תודה!!! מי שרוצה לשאול למה אני צריך 2 LPT או אפילו יותר שיקרא למטה | | | | | /\ עכשיו יש לי צג lcd.. שעובד תותח חוץ מהתאורה אחורית.. עד עכשיו לא השתמשתי בכלל בכניסת lpt.. ( יש לי מדפסת שמחוברת למחשב השני בכלל ב USB) …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by tamirda,

אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אשמח לשמוע חוויות

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

משהו חדש מה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Chevy,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Gnome,

תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Gnome,

יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by itayze,

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Hadar,

יש לי ג'וסטיק של מיקרוסופט microsoft sidewinder feedback ווינדוס אקס פי הום אדישן בקיצר הוינדוס לא מזהה אותו (הג'ויסטיק חיבור רגיל לא usb אם ה משנה :-\) מה אני אמור לעשות????????? מאיפה להוריד דריבר כי לא מצאתי באתר????????? :-\ :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  22. ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by DF30,

יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים