ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש את העכבר הנ"ל אבל הגלגלת לפעמים מעצבנת ולא מורידה את הדף כמו שצריך. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בגלל שיש לי בעיית ריצודים חריפה בכרטיס מסך, החלטתי לנסות ספק אחר יציב יותר טוב מהאלמוני שיש לי עכשיו. ההתלבטויות להלן: Enermax 350W (EG365P-VE) Power Supply Antec TruePower 380W Power Supply HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply אם יש לכם הצעה אחרת לספק 350W ומעלה בסביבות 400-500 שקל אז כל הצעה מתקבלת בברכה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איזה מארז לקנות? (שאלה פשוטה) אני נוטה ל XAZER 3 כי בסופו של דבר הוא משתלם יותר הפאן באס שלו שעולה לפחות 200 + 7 מאוררים שעולים לפחות 50 כל אחד כך שבסוף המארז עצמו עולה "רק" 500 ש"ח תגידו לי אם אני טועה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-