ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SIL-USB-PS2-DS-2PK&cat=GAM שלום קניתי את השלטים האלו הכל טוב ויפה והם עובדים ומגיבים טוב אבל יש בעיה הרטט לא עובד במשחקים אלא רק אם אני נכנס ללוח בקרה Game controllers בוחר במאפיינים של אחד השלטים ועושה Vibrition Test אז הרטט עובד...התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם השלטים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט איזה אל- פסק יתאים לי? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ואני מחפש עכבר איכותי אלחוטי, ועדיף במחיר זול כמובן. מכיוון שאני לא גיימר אני לא צריך דיוק מדהים ומלא כפתורים.. מה ממולץ לקנות? מה הייתרון בין לייזר לאופטי והאם כדאי לקנות עכבר עם תושבת לטעינה או עם בטריות AA להחלפה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-