ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לעכבר של roccat בתקציב של עד 350 שתומך בroccat talk fx אחיזת claw
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.
-
נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים הישנים שלי דועכים ויחד עם מחשב חדש חשבתי לקנות משהו קצת יותר טוב. אני לא בדיוק עם אוזן טובה לרמקולים (פציעה מהמילואים) אבל אשמח לשפר את חווית המשחק שלי (גיימינג זה השימוש העיקרי). ראיתי שסך הכול Z506 מומלצים וכך גם microlab 330 (או 530 אבל הבנתי שההבדל העיקרי הוא השלט.. שאין בו צורך במחשב). מצד שלישי ראיתי פה שהמליצו בכלל על 2.0 של אודיופיל.. ברשת אומרים שעדיף 5.1 פשוט על 2.1 או 2 פשוטים גם אם על הנייר הם טובים יותר (אלא אם הולכים על רמקולים שהם ברמה אחת מעל (אבל לא יודע אם במחיר הזה זה קיים). גם יש את האפשרות של מקרן קול... באמזון יש דווקא ביקורות חיוביות על מקרנים זולים, אבל לא בטוח אם הביקורות שם אמינות יותר מאז שהתחילו לזייף שם. אשמח לד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המקלדת logitech media elite keyboard? אם למישהו יש אותה והוא מעוניין למכור שירשום פה גם תודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אחרי ששאלתי בקשר למסדרופ וראיתי שהוא אמין רציתי לשאול האם האוזניות שוות ב 330 שקל? יש עכשיו מבצע ואני ממש רוצה לקנות אבל רוצה לוודא.. הקישור: כאן
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
איזו מצלמת אינטרנט הכי טובה בסיביבות ה - 100 ש"ח?אפשר קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-