ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה E6400 עם זכרון 2GB DDR2 כ.מסך 9600GT צורב DVD והארד דיסק 80GB SATA 2 . עכשיו אני צריך ספק ומארז . אני לא מתכנן OC (אולי קטנטן בהמשך). הבעיה שלי שאני כבר מגרד את הגבול העליון של התקציב שלי - אז בבקשה רק המלצות תקציביות, לא משהו מפוצץ, רק שיחזיק ת'מערכת כמו שצריך. ואם אפשר להוסיפ את שם החנות - שאדע מהיכן לקנות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי עכבר V3 של מיקרוסופט כבר משהו כמו 5 שנים אבל לצערי הוא בתהליכי גסיסה. מיקרוסופ התחילו לאחרונה לייצר אותו שוב פשוט בגלל שהוא היה כזה טוב אבל אין אותו בארץ, לפחות בינתיים. אז השאלה היא כזאת: על איזה עכבר אתם ממליצים? עד 350 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט משהו סדרה 3500 ממש דרק,לא קולט בכלל ליותר מ2 מטר. אני צריך עכבר בשביל שאני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואני במיטה אני יוכל להעביר פרקים של הסדרות שאני רואה בכל מקרה המרחק בין המחשב לעכבר הוא כזה 5 מטר..... אני מחפש עכבר כזה קטן לא משו ענק(מבחינה פיזית) ושיתפוס 5 מטר כמו שצריך... אם אפשר המלצה או מישו שיש לו ניסיון בדבר אודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית עכבר גיימינג כולל פד תקציב עד 450 שקל פד תקציב עד 130 שקל מקלדת עד 600 שקל עכבר חשבתי על: 1. Razer Basilisk V2 Ergonomic 2. Logitech G502 Hero High Performance נוטה לצד של העכבר הזה פד: 1. Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Medium 2. Razer Invicta Gunmetal Edition 3. SteelSeries QcK Hard Medium 4. Logitech G440 Hard Surface נעול על זה מה אתם חושבים? מקלדת: יש לי את המקלדת Corsair K55 RGB לא מרוצה ממנה. חשבתי על אלה 1. Logitech G513 RGB With Tactile Switches Carbon חושב על זאתי 2. Corsair K68 RGB Cherry MX Red 3. MSI Vigor GK80 CR…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוק העכברים מפוצץ בעכברים אין לי מושג מה לקחת או כמה להשקיע, פעם הייתי אחד שאוהב לקנות את ה the best. היום זה לא מעניין אותי, רק שהיה עכבר טוב לגיימינג. יש לי ידיים גדולות. עם יש אפשרות לקנות עד 200 שקל מעדיף, עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות עכבר בסביבות ה 100 .... בהתחלה רציתי לקנות את ה MX500 מנועה אבל נגמר להם או משוה אשמח עם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-