עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by izikd,

אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  4. Started by SHAKED286,

אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

6. שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.

8. Started by roy27787,

אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

10. Started by J S Bach,

לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf

12. שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. כותרת תודה מראש ושבת שלום

14. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול , אבל לא מצאתי פורום של מארזים.. ??? מה אתם אומרים על המארז הזה ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 הוא בא בלי ספק (תוספת של 70 ש"ח ל ספק 400) . האוורור שלו מספיק ? , עדיף ללכת על COMPUCASE רגיל ? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by kadanie5,

תקציב 150 שח חריגה: 30 שח אחיזה: palm שימוש: כללי + gaming קל קונה בארץ. מה שיש לי כרגע זה http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2896#ov אני מרוצה ממנו אבל הוא נשבר ולא עובד טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SheZiF,

בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. http://thermaltake.com/product/Accessory/keymou/a2354/a2354.asp מה אתם אומרים שווה קנייה? זה עולה בערך 140 ש"ח

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  19. Started by eladh16,

יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. אוקיי אז ככה עכשיו יש לנו HP930C מהמדפסת עצמה אנחנו מרוצים , חוץ מהעניין שהיא זוללת דיו-צבעוני והעלות של הדיו מאוד יקרה. האם יש מדפסת בטווח המחירים הזה שיציג איכות הדפסה דומה ואף עולה עלייה, אבל שתהייה יותר חסכונית ותשתמש בדיו יותר זול? האם מדפסת לייזר צבעונית בטווח של 1000 ש"ח +- תענה על הצרכים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by klips,

קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by p11ma,

שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.