עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by מאור247,

חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים

3. השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

5. Started by sabi10,

היי אני רוצה לקנות סט עכבר מקלדת. בדקתי שתי אופציות שראיתי בסקיי פיסי. שתיהן של לוג'יטק. http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm - סט מקלדת Wave, ועכבר לייזר LX8 (ממה שראיתי באתר לוג'יטק) http://skypc.co.il/pl_product~967230-0100~19~0.htm - סט מקלדת Comfort (מקלדת מפוצלת), ועכבר לייזר MX600. המחירים של שניהם דומים 480 - 450 בהתאמה. השימושים העיקריים שלי הם(כרגע) לאינטרנט, משחקים(בעיקר COD...) ומוזיקה (עובד עם תוכנת דיג'י, ושומע), אני מניח שבעתיד גם עבודה עם Office. אני לא איזה גיימר מטורף לכן אני לא רואה איך מקלדת G15 ועכבר G5 מתאימים לי מה גם ששניהם ביחד יעלו קרוב ל-1000 ש"ח (אני לא רוצה יותר מ-500) אני מחפש בעיקר נוחות בעבודה עם המקלדת וחושב מאוד נוחות עבודה …

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by אור כהן,

שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן

7. Started by kindermaN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?

8. Started by muli82,

שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by bird33,

שלום לכולם יש לי סורק UMAX מסוג ASTRA3400 שאינו בשימוש תקופה ארוכה מאוד. כשקניתי אותו עבד מצוין (WIN98) ועכשיו הוא לא עובד כי windows אינו מזהה אותו. האם המעבר ל XP הוא הגורם? אם כן איך משיגים תוכנת הפעלה (גם בתשלום)? תודה

11. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

12. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by M-a-T-a-N,

אני מחפש סורק טוב עד 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by Volter,

יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה

15. 1.זה נכון שלעכבר MX620 של לוג'יטק יש 1600DPI? 2.האם העכבר MX1000 טוב יותר מהעכבר MX620 או פחות טוב? 3.איזה מהעכברים האלו מתאימים יותר לגיימרים? תודה

16. 3M Ergonomic Optical Mouse EM500 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  17. שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by XTreeGoldv2,

אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by Ferrari599,

יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest ‎‏ בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by ElemenTal,

תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים